Mathmatch
Image default
Bedrijven

Schone ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijf

Uw bedrijfspand of uw kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Klanten die op bezoek komen zien uw bedrijfspand of kantoor als eerste. Als ramen vuil zijn of niet streeploos schoon valt dat als eerste op. Zeker als de zon er op staat. Dan worden dergelijke zaken nog eens extra benadrukt en maakt een slechte indruk. Die eerste indruk kunt u nooit meer overdoen. Schone ramen zijn dus heel belangrijk. Pas gewassen beglazing, streeploos schoon, oogt fris en uitnodigend. Uw klant voelt zich welkom en stapt met plezier bij u binnen. Onbewust werkt dit heel positief.

Goed onderhouden pand krijgt waardering

Glazenwasser Soesterberg weet hier alles van. Zij wassen dagelijks de beglazing van bedrijfspanden en kantoren in Soesterberg en omgeving en merken dat hun werk zeer gewaardeerd wordt. Niet alleen door de zakelijke relaties zelf, maar ook door de omgeving. Regelmatig wordt een glazenwasser van schoonmaakbedrijf Soesterberg aangesproken door buurtbewoners die in de omgeving van het bedrijfspand of kantoor wonen. Zij waarderen het enorm dat zij tegen een kantoorpand aankijken dat goed onderhouden wordt. Als u, als bedrijfseigenaar, uw bedrijfspand goed onderhoud, draagt u met streeploos schoon gewassen ramen positief bij aan de omgeving. Iets wat zeker meetelt in de waardering voor uw bedrijf.

Glazenwasser Soesterberg, gespecialiseerd in bedrijfspanden en kantoren

De ramen van kantoor- of bedrijfspanden streeploos schoon wassen is een vak apart. Zelf op ladders klimmen en trachten de ramen te wassen en te zemen lijkt ons geen verstandige optie. Zelfs op de begane grond is het voor veel mensen al moeilijk hun eigen ramen streeploos te wassen. Laat staan wiebelend op een ladder.

Schoonmaken voor elke hoogte

Het wassen van de beglazing van zakelijke relaties is een van de specialisaties van schoonmaakbedrijf Soesterberg. Zij zijn uitgerust met divers materieel om de verscheidenheid in grootte en hoogte van kantoorpanden aan te kunnen. Ramen die bereikbaar zijn met een ladder worden nog ouderwets met de hand gewassen en gezeemd, de eenvoudigste manier om streeploos schone ramen te krijgen. Als uw pand hoger is beschikt schoonmaakbedrijf Soesterberg over het tuckersysteem. Dit is een telescopische stok die licht van gewicht is en flexibel, waardoor de stok in hoogte versteld kan worden. Het water wordt via de stok naar boven gepompt zodat de beglazing goed nat wordt. Groot voordeel is dat het tuckersysteem bijna overal ingezet kan worden. Hij maakt streep- en vlekkeloos schoon, zelfs als de zon schijnt. Hij hoeft niet alleen voor het wassen van ramen ingezet te worden. Ook uw gevel- en reclameplaten, kozijnen en zonweringen kunnen hiermee gewassen worden.

Hoogwerker

Als uw bedrijfspand heel hoog is beschikt het schoonmaakbedrijf over een hoogwerker. Ook dan is het mogelijk om over streeploos schone ramen te beschikken. Het schoonmaakbedrijf heeft daarvoor de juiste papieren en is in het bezit van VCA certificering.

Schone ramen ook voor het personeel belangrijk

Dat schone beglazing van uw bedrijfspand of kantoor belangrijk is voor de uitstraling van uw pand moge duidelijk zijn. Er is echter nog een partij die belang heeft bij schone ramen en dat is het personeel. Werken in een pand met vuile ramen is niet prettig en werkt verslonzing van de werkvloer in de hand.

Bewassing onderhouden

Groot voordeel is dat het onderhoud van de ramen van uw kantoor-of bedrijfspand niet duur hoeft te zijn. Glazenwasser Soesterberg werkt efficient met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, zeker als uw ramen regelmatig door ons gewassen worden. Maar ook als u eenmalig de ramen van uw bedrijfspand laat wassen voor een evenement of openstelling leveren wij u graag brandschone ramen tegen een scherpe prijs, want wij staan voor kwaliteit. Meer informatie vindt u bij Altaclean.

https://altaclean.nl/