Mathmatch
Image default
Bedrijven

Snelle modernisering voor bedrijven

Heb je het gevoel dat jouw bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt vast zit in oude systemen? Is het zelfs belemmerend voor het werk omdat alles eruit ziet alsof het uit 1994 komt? Dit zijn goede redenen om eens aan te kaarten dat het anders moet. Zelfs de meest grootschalige investering betaald zichzelf vermoedelijk snel terug omdat mensen eindelijk hun werk kunnen doen. Er zijn een aantal dingen die kunnen gebeuren om een bedrijf snel te moderniseren.

Weg met Excel

Elk groot bedrijf heeft wel Excel voor iets. Dit terwijl Excel voor jouw specifieke bedrijf niet het meest praktische programma meer is. Of je nou in een callcenter werkt waar iedereen die belt een eigen dossier heeft, of in de logistiek waar tabellen met nummers overal zijn. Voor al dit soort bedrijven is er doelgerichte software beschikbaar die het werken een stuk makkelijker maakt en de bejaarde workflow kan verbeteren.

Formulieren voor bedrijven

Formulieren voor bedrijven worden bij veel bedrijven op papier geleverd en bewaard. Dit is ook al lang niet meer de beste optie. Om de overgang van papier naar digitaal zo makkelijk mogelijk te maken zijn er formulieren voor bedrijven die digitaal precies hetzelfde doen maar makkelijk in zijn te vullen. Dit is belangrijk, want hoewel je een PDF wel interactief kunt maken zijn PDF’s ook niet altijd makkelijk te behandelen. Je bent beter af met een systeem dat voor iedereen helder en toegankelijk is en makkelijk wordt gebruikt.

Website

Naast de software voor medewerkers kan ook de website (en de huisstijl) vaak een goede make-over gebruiken. Een website die voor het jaar 2000 is gemaakt is al lang over datum, maar ook websites van voor 2010 kunnen ondertussen vaak een goede opfrisser gebruiken. Bij grote bedrijven gebeurd dit een lange tijd niet en is het opnieuw ontwikkelen van eigen merk een goede stap de juiste richting. Dit is ook een investering die gedaan moet worden en wordt ontwikkeld door een professioneel bedrijf met een gespecialiseerde ontwerper. Deze ontwerper zorgt voor de beste communicatie die het bedrijf duidelijk nodig heeft ondertussen. Zo ben je, met software, snel gemoderniseerd.

https://www.leanforms.com/digitale-formulieren/