Mathmatch
Image default
Bedrijven

Top 5 beste ideeën voor muurdecoratie

Ben je opzoek naar het perfecte schilderij boven de bank? In deze blog vind je de beste ideeën voor muurdecoratie. Denk outside de box. Wellicht vind je in deze blog een passend alternatief!

1. Houten wanddecoratie

Kies voor de verandering iets anders als een schilderij. Wat dacht je van een houten wanddecoratie? Of een kunstwerkje aan de muur als echte eyecatcher. Er zijn veel verschillende soorten wanddecoraties waarmee jij je huiskamer kan onderscheiden. Probeer wanneer je creatief bent zelf iets te maken. Om deze manier kun je met trost vertellen dat jij verantwoordelijk bent voor dat meesterwerk aan de muur.

2. Een cinewall

Wil je graag iets voor decoratie aan je muur maar ben je beperkt in ruimte? Kies dan voor een cinewall. Een cinewall bevat vaak verschillende kleine plakjes waar planeten of andere kleine spullen op kunnen worden gezet zoals kaarsjes en foto’s. Verberg je tv achter de cinewall doormiddel van een schuifdeur. Een cinewall is perfect

3. Lifestyle tv

Een lifestyle tv is niks anders als een tv met een portretmodus voor foto’s en schilderijen. Op deze manier zet je jouw favoriete foto’s op display. Wanneer je geen tv kijkt kun je hem stand-by zetten en een schilderij of wallpaper laten vertonen. Zo kijk je niet langer tegen een groot saai zwart scherm aan!

4. Rond of rechthoekig wandrek

Iets dat steeds vaker gevonden kan worden is een huishuiden is een wandrek. Een wandrek komt voor in een ronde, rechthoekige of vierkante vorm. Net als bij een cinewall kunnen er op een wandrek van allerlei kleine decoraties worden geplaatst.

5. Een klassiek schilderij

Hou je het liever traditioneel? Kies dan voor een schilderij. Een schilderij een van de oudste vormen van muurdecoratie. Wanneer je het een moderne twist wil geven kon je meerdere schilderijen kopen die samen een geheel vormen. Twijfel niet of zelf je creatieve kant te laten zien als je handig bent met kwast!

https://www.worldofart.nl/houten-wanddecoratie/