Mathmatch
Image default
Bedrijven

Waarom pennen laten graveren?

Een pen kan een mooi geschenk zijn aan een collega die misschien weggaat of een familielid of een zakelijke relatie. Een pen alleen geven is dan niet bijzonder en mooi. Daarom kiezen steeds meer mensen om hun pennen te laten bedrukken of graveren. Als u verder leest dan kunt u lezen waarom pennen laten graven iets moois kan zijn, op welke manieren dit kan en waar u op moet letten als u een pen gaat laten graveren voor een speciaal iemand.

Voordelen graveren pennen

Een pen laten graveren is een heel persoonlijk geschenk of bezit. Pennen kunt u ook makkelijk laten graveren. Veel partijen bieden deze dienst aan, het enige wat u moet doen is de juiste pen uitzoeken en de tekst die op de pen moet komen. Er zijn verschillende chique merken pennen. Zo kunt u ervoor kiezen voor het graveren van Parker Jotter pennen. Door de professionaliteit van een pen met een gegraveerde tekst zorgt u voor een goede uitstraling van uw bedrijf of voor het perfecte cadeau. Een pen gebruiken mensen veel en is dus een mooie herinnering steeds als de desbetreffende persoon naar de pen kijkt. Naast het feit dat een gegraveerde pen mooi en professioneel kan zijn, is er ook de mogelijkheid om een mooie, bijzondere boodschap mee te geven. Dit kan van alles zijn. Het aantal jaar in dienst, een specifiek succesmomentje of gewoon de initialen met een bepaald teken. Een gegraveerde pen kan dus uiteindelijk een perfecte marketingtool zijn. Als u een mooi geschenk geeft aan een zakelijke relatie dan is de kans groot dat deze persoon uw bedrijf ook positief overbrengt aan andere personen.

Graveren vs bedrukken

Over het algemeen worden goedkope pennen zoals plastic pannen veelal bedrukt en worden nette pennen vaker gegraveerd. Als u wilt graveren dan kan dat niet op een plastic pen maar heeft u een pen nodig met metalen omhulsel. Graveren ziet er daarnaast vaak professioneler uit en zal minder snel beschadigen dan bedrukte pennen.

Waar moet je op letten bij het graveren van een pen?

Het eerste wat u moet doen is bepalen wat voor soort pen u wilt en hoe veel u voor de pen wil uitgeven. Let hierbij op dat als u een pen wil laten graveren deze kosten vaak bovenop de kosten van de pen zelf komen. Als u dat bedacht heeft moet u bepalen wat u op de pen wil laten graveren. De tip is om niet te veel tekens te gebruiken anders wordt de pen misschien minder mooi. Nadat u dit heeft gedaan is het belangrijk om te kijken op welke manier u het wilt. Wat voor kleur wilt u ? Op welke plaats wilt u de gravering, noem het maar op. En als laatste als u dat allemaal gedaan heeft is een tip om te kijken naar een mooie verpakking van de pen. De verpakking is het eerste wat de ontvanger zien en kan enorm bijdragen aan het speciale cadeau. Vaak bieden partijen ook deze doosjes aan als giftset.

Gerelateerde artikelen

Onderzoeken

Een onbezorgde vakantie

Voordelen van rieten daken