Mathmatch
Image default
Bedrijven

Welke batterijen en kabels heb ik nodig voor mijn kerstverlichting?

Kerstsfeer wordt verzorgd door de verlichting die je het liefst overal hebt. Helaas krijg je dan wel eens te maken met een probleem in stroomvoorziening. Daar zijn natuurlijk verschillende oplossingen voor. Denk aan kerstverlichting op batterij of via een stroomkabel.

 

Kerstverlichting op batterij

Vroeger was kerstverlichting op batterij niet heel erg populair, omdat de batterijen snel leeg waren en je dan geen verlichting meer had. Tegenwoordig zorgen de energiezuinige LED-lampjes voor een goed alternatief.

 

Mocht het toch gebeuren dat de batterijen van uw kerstverlichting precies op het verkeerde moment leegraken? Zorg dan nu dat je de juiste batterijen in huis hebt! Er zijn verschillende soorten batterijen voor verschillende soorten kerstverlichting. Bekijk tijdens het optuigen welke batterijen er in uw verlichting zitten.

 

De meest voorkomende batterijen bij kerstverlichting zijn:

–          AA batterijen 

–          AAA batterijen

–          C batterij

 

Kerstverlichting via kabels

Heb je toch liever kerstverlichting via kabels? Dat kan natuurlijk! Er zijn verschillende soorten kabels. Je hebt kabels om je verlichting aan te sluiten op het stopcontact. Daarnaast is het ook mogelijk om de standaard kabel te verlengen met een extra lang snoer.

 

Splitters

Ben jij een fanatiekeling en heb jij meerdere lichtsnoeren? Dan zijn er ook nog splitters.  Met deze splitters kan jij de mooiste creaties maken en de snoeren in verschillende banen laten lopen.

 

Het laatste wat je wilt tijdens kerst is dat je verlichting niet werkt. Dus check bij het optuigen of alles nog werkt en zorg dat je de rest van de feestdagen kan genieten van de verlichte dagen.