Mathmatch
Image default
Bedrijven

Zorg voor meer veiligheid in je bedrijf met een digital checklist

Veel fabrieken en bedrijven werken met grote en gevaarlijke machines. Medewerkers moeten hele procedures leren voor ze veilig met de machines aan de slag kunnen. En dat is niet voor niets natuurlijk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het laatste wat je wilt is je medewerkers in een onveilige situatie terecht laten komen. Een digital checklist kan hier de oplossing voor zijn.

Wat is een digital checklist?

Een digital checklist is eigenlijk precies wat het zegt: een digitaal lijst om dingen mee te checken. Veel bedrijven werken al met checklijsten, maar vaak nog op papier. Het is veel efficiënter om te werken met een digital checklist. Je kunt deze heel eenvoudig op een tablet raadplegen en zo heb je de lijst altijd bij de hand. Ook voor nieuwe medewerkers kan dit een goede manier zijn om sneller en beter met grote machines te kunnen werken. Een lijst met instructies hebben ze zo namelijk altijd bij de hand.

 

Zorg voor een veilige werkplek

Een digital checklist zorgt er voor dat je werkplek nog iets veiliger wordt. Geen papieren lijsten meer die overal mee naartoe genomen moeten worden. Een tablet neem je makkelijk en snel mee en kan je eenvoudig raadplegen. Je kunt de checklist ook op je telefoon bekijken en bewerken. Ideaal dus om je dagelijkse werk sneller en gemakkelijker te maken. En wie wilt dat nou niet?

https://ezfactory.nl/en/digital-checklist/