Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren inschakelen

Incassobureau voor particulieren inschaklen

Het gebeurt wel eens dat er via online besteld wordt maar dat er niets afgeleverd wordt. Een incassobureau voor particulieren  is dan de uitkomst. Via internet wordt heel veel aangekocht Heden ten dage. Betalen moet je meestal via iDeal, maar wat als er vervolgens niets afgeleverd wordt? Als een webshop eigenaar vervolgens niet meer thuis geeft, is er een groot probleem. Dit hoort uiteraard niet! Betalen ze vervolgens ook nog niets terug dan moet actie genomen worden. Dan kan er een particuliere incasso van gemaakt worden.

Het buitengerechtelijke incassotraject

Er wordt door Bill snel een brief gestuurd naar uw debiteur. Er wordt uiteengezet wat er nog betaald zal moeten worden. Eventueel kan een betalingsregeling getroffen worden met uw debiteur. Dit is eigenlijk voor alle partijen beter. Procederen is tegenwoordig prijzig. Het griffierecht is de laatste jaren ontzettend hard om hoog gegaan. Een betalingsregeling is een zeer goede oplossing om een  complex proces te vermijden. Wel moet de betalingsregeling dan consequent door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Uw vordering indienen

Als uw debiteur niet getraceerd kan worden. Of als hij/zij niet kan voldoen. Dan bestaat ook de mogelijkheid om naar de kantonrechter te gaan. Debiteur moet zich dan melden bij de rechter. Verschijnt hij niet dan wordt het een verstekvonnis. De rechter zal dan uiteindelijk vonnis wijzen. Met dit vonnis kan er beslag gelegd worden. Er kan op het inkomen beslag gelegd worden. De kosten die hiermee gemoeid zijn zijn voor conto van uw debiteur. Daarom uw particuliere incasso bij Bill invoeren!

Voor meer info : klikt u hier