Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Keerwanden

Alleen de beste keerwanden

Als u op zoek bent naar keerwanden bent u bij simbv.nl aan het juiste adres. Deze kunt u hier namelijk van een zeer goede kwaliteit vinden én u vindt ze hier bovendien voor een passende prijs. Steeds vaker worden keerwanden gebruikt door architecten en projectontwikkelaars en als u op zoekt bent naar een goede kwaliteit, nee de beste kwaliteit keerwanden dan moet u niet verder kijken dan Sierbeton Industrie Markelo (SIMBV). Of als u wél verder kijkt zult u al gauw zien dat u het best kunt gaan voor de keerwanden van Sierbeton Industrie Markelo. U weet ongetwijfeld dat keerwanden worden gebruikt als een praktische oplossing om hoogteverschillen tussen niveaus op te vangen. Deze niveauverschillen waar we het over hebben zijn bijvoorbeeld de verschillen tussen hellingbanen of in parkeergarages. U kunt ook denken aan de verschillen in liftschachten of in de geluidsschermen die langs de kant van auto(snel)wegen staan. Daarnaast is het ook mogelijk om keerwanden te gebruiken bij perronelementen op spoorwegstations. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden. En wellicht had u zelf wat anders in gedachten. Hoe het ook zij, bij SIM zit u goed. Indien u meer informatie behoeft, kunt u gerust rond kijken op de website van Sierbeton Industrie Markelo BV. Als u na het lezen van de website nog meer informatie nodig heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met het bedrijf opnemen. Als echte specialist op het gebied van sierbeton kan SIM u namelijk te woord staan wanneer u vragen heeft. Heeft u producten nodig op het gebied van sierbeton? Wilt u graag het onderste uit de kan halen zónder de deksel op uw neus te krijgen? Wilt u het liefst niet meer betalen dan strikt noodzakelijk en wilt u van de hoed en de rand weten voordat u met ons in zee gaat? Dan raden we u aan bijvoorbeeld wat meer informatie te lezen op onze website en bij eventuele overige vragen gewoon even contact met ons op te nemen. Denk er daarbij aan dat wij uw belangen willen behartigen. Wij vinden onze klanten bijzonder waardevol en leveren graag alleen de beste kwaliteit voor de beste prijs.

De keerwanden van Sierbeton Industrie Markelo BV

Voor keerwanden en toebehoren zit u prima bij Sierbeton Industrie Markelo, dat zoals de naam uiteraard al aangeeft is gevestigd te Markelo. De betonnen elementen die u bij ons kunt bestellen zijn van uitstekende kwaliteit. Sierbeton Industrie Markelo heeft een heel aantal keerwanden in het assortiment. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld:

  • Keerwand LGXX
  • Keerwand LXX
  • Keerwand TXX
  • Keerwand UXX
  • En een hoekoplossing.

Voor meer informatie over de verschillende keerwanden kunt u natuurlijk altijd terecht bij SIM. We zijn zowel telefonisch bereikbaar als via e-mail. Daarnaast kunt u ook een contactformulier invullen op onze website. Bent u niet helemaal zeker van de soort wand die u nodig heeft? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen of ons telefonisch of per mail uw vragen stellen. Wij hebben jarenlange ervaring. Sterker nog, wij zijn begonnen in 1958. Toen zijn we in Rijssen van start gegaan met het produceren van prefab elementen van beton. We zijn destijds ook al met het produceren van keerwanden begonnen. Daarom bent u bij ons verzekerd van een grote vakkennis en ervaring die vele jaren terug gaat. Dat zal u hopelijk een vertrouwd gevoel geven. In 1983 zijn wij overigens in Markelo verder gegaan met de fabricage van prefab betonelementen. Op onze website kunt u meer lezen over onze geschiedenis en over de verschillende producten die wij vervaardigen. Wellicht dat u het fijn vindt om een completer beeld te hebben van wie wij zijn als bedrijf. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u het liefst direct de koe bij de horens vat en meteen aan de slag wilt. Dat is geen probleem. Het gaat erom dat u de producten vindt die u nodig heeft en daarbij willen we u graag van dienst zijn.

Ook agrarische producten

Ter informatie vermelden we hier ook graag dat we eveneens agrarische keerwanden aanbieden. Wij weten namelijk dat onder agrariërs de vraag naar geschikte keerwanden met de jaren is toegenomen. In de agrarische sector is het steeds belangrijker geworden om goede, degelijke opslagruimtes te hebben voor de opslag van bijvoorbeeld mest. Of voor de opslag van kuilgras of snijmaïs. U weet zelf het best waarvoor u onze hoge kwaliteit keerwanden wilt gebruiken. Hoe het ook zij, met de keerwanden van Sierbeton Industrie Markelo kunt u de perfecte opslag creëren voor alle producten die u wilt opslaan. Wilt u graag een moderne opslag bouwen? Dat kunt u zeker realiseren met onze keerwanden. Voor meer informatie raden we u aan onze site te bekijken, want we hebben daarop bijzonder veel informatie staan. Hier kunt u namelijk onder andere lezen over de verschillende soorten agrarische keerwanden. Zo leest u precies wat een bepaald type keerwand voor u kan betekenen en kunt u aan de hand van de weergegeven informatie besluiten welk soort keerwand u nodig heeft. Als u er zelf niet helemaal uit komt, staan we u graag te woord. Wij denken namelijk graag met u mee en we kunnen u uiteraard aanvullende informatie verstrekken over onze producten. Op onze jarenlange ervaring kunt u bovendien vertrouwen. Weet u na het lezen van onze site nog niet genoeg? Bel ons dan en stel op die manier uw vraag. Of stuur ons een e-mailbericht. Wij helpen u graag uw plannen realiseren.

Voor meer info : klikt u hier