Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Langgatboren

Langgatboren

Ik hoor het u al zeggen: ‘Langgatboren, wat is dat nu weer?’ Een terechte vraag aangezien langgatboren niet bekend is bij een breed publiek. In onderstaande tekst zal ik u uitleggen wat lang gat boren is en wat de voordelen hiervan zijn. Vervolgens zal ik u een bedrijf aanraden dat gespecialiseerd is met langgatboren. Afsluitend vertel ik over mijn ervaring met dit bedrijf en uiteraard over de ervaring met het langgatboren. Zoals gezegd zal ik allereerst stil staan bij de vraag wat langgatboren nu eigenlijk is. Het komt er eigenlijk heel simpel op neer dat langgatboren, ook wel diepgatboren, zeer geschikt is voor het boren van diepe gaten. Wanneer u aan boren denkt, denkt u waarschijnlijk aan het boren van een gat voor het ophangen van een schilderij of plank. Wanneer we het over langgatboren hebben is het boren van dit soort gaten niet aan de orde. Langgatboren wordt voornamelijk in de machinebouw toegepast. Het wordt dan in het bijzonder toegepast op:

 • staal
 • rvs
 • aluminium

Natuurlijk is langgatboren op meerdere materialen mogelijk. Ook op de wat minder vaak voorkomende materialen als;

 • titaan
 • duplex
 • inconel

Met langgatboren creëer je goede kanalen voor het doorvoeren van elektronica. Zeker voor machines is dit van groot belang. Wanneer de elektronica kwetsbaar en bloot in de machine hangt is de kans op beschadiging natuurlijk vrij groot. Door middel van langgatboren is de elektronica veilige weggewerkt en daardoor zal het ook niet beschadigen. Ideaal toch?

Experts op het gebied van langgatboren

Wanneer u nu denkt dat u ook best een expert op het gebied van langgatboren wilt raadplegen, dan heb ik u voor het juiste adres. Aangezien ik zelf actief ben in de machinebouw ben ik enige tijd geleden op zoek gegaan naar een bedrijf dat voor mij kon langgatboren. Na enig zoekwerk op het internet kwam ik uit bij het bedrijf GB. Dit bedrijf is onder meer gespecialiseerd in langgatboren. Dit is echter een van de vele specialismen die dit bedrijf herbergt. Dat verklapt natuurlijk al iets van hun kunde. Zo zijn ze ook gespecialiseerd in kunststofbewerking, frezen, metaalbewerking, dieptrekken, forceren en nog veel meer. Het bedrijf is gevestigd in Almelo en u kunt op allerlei manieren met hen in contact komen. Het is bijvoorbeeld mogelijk het contactformulier op hun website in te vullen. Na het invullen van dit formulier zal een van de GB medewerkers contact met u opnemen. Een andere optie is om online een offerte aan te vragen. Wanneer u dit doet moet u natuurlijk wel al enig idee hebben van wat u van het bedrijf wilt. Bijvoorbeeld langgatboren of dieptrekken, frezen of metaalbewerking. Of juist een combinatie van verschillende diensten. Alles is mogelijk. Wat naar mijn idee de makkelijkste manier is om in contact te komen met deze experts, is gewoon de telefoon te pakken en hun op te bellen. Op die manier krijgt u direct een van de medewerkers te spreken en krijgt u zo ook een eerste indruk van het bedrijf. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen. Mijn ervaring is dat mailcontact altijd wat stroever verloopt dan telefonisch contact. De stem van iemand spreekt toch boekdelen. Informatie die je niet uit een email kunt halen!

Mijn ervaring met GB

Zoals gezegd heb ik zelf samengewerkt met GB. Of samengewerkt, zij hebben voor mij een aantal dingen gedaan. Waaronder langgatboren. En ik moet in alle eerlijkheid zeggen, ze hebben absoluut puik werk geleverd. Vanaf het eerste contact had ik een zeer professionele relatie met de medewerkers van GB. En ik vind het van groot belang dat ik iemand kan vertrouwen. Zeker wanneer ik iemand aan mijn machines laat zitten. Daar verdien ik mijn brood mee, dus dat moet gewoon goed gebeuren. Gelukkig had ik het volste vertrouwen in de medewerkers van GB en in hun langgatboren vaardigheden. Dit vertrouwen hebben zij niet beschaamd. Alles is heel netjes en kundig verlopen. Je kon aan alles merken dat zij hun vak van langgatboren verstaan. Zo werken ze met een speciale techniek; eenlippenboren (ELB). Met deze techniek kunnen ze zeer precies boren. Ze kunnen met deze techniek zelf diepe gaten boren van maar liefst 1000 mm diep. Dit is natuurlijk niet verkeerd! Ik zou u dan ook van harte willen aanmoedigen om in contact te treden met dit bedrijf. In bovenstaande tekst is al uiteengezet op welke manieren u contact kunt maken met het bedrijf. Wanneer u in de buurt van Almelo woont, kunt u wellicht even langs rijden. Maar goed, u bent waarschijnlijk intelligent genoeg om zelf te beslissen of u belt, mailt of langsrijdt. Wat u natuurlijk altijd kunt doen is hun website bezoeken. U zult hier de nodige informatie vinden. De website heeft een zeer gebruiksvriendelijke en logische opbouw. Via het beginscherm kunt u direct verder klikken naar de voor u relevante informatie. Er zijn verschillende categorieën waar u uit kunt kiezen, te weten:

 • automotive
 • landbouwmechanisatie
 • oldtimers
 • kunst en specials
 • en nog veel meer!

In eerste instantie heeft de mooie website mij doen besluiten contact op te nemen met dit bedrijf. Zo ziet u maar dat investeren in een website absoluut geen overbodige luxe is. ook niet wanneer u zich met langgatboren bezighoudt! Een goede site is voor ieder bedrijf van groot belang. Het vormt het eerste contact met de klant, althans dat is vaak het geval. U kunt het als een digitaal visitekaartje beschouwen. Maar goed, ik raad u dus van harte het bedrijf GB aan. Zij zullen u absoluut naar volle tevredenheid helpen, dat garandeer ik u.

Voor meer info : klikt u hier