Outsourcing lasbedrijf, lagere kosten komen altijd van las

Door uw arbeidsintensieve werkzaamheden uit te besteden aan een ervaren lasbedrijf in het buitenland kunt u ontzettend veel besparen op de personeelskosten. Dan is het wel zo prettig als het bedrijf dat de outsourcing op zich neemt verstand van zaken heeft. Zo moet dit bedrijf voldoende kennis hebben van outsourcing en de kostenbesparing die het oplevert. Het komt echter ook goed van pas als het bedrijf voldoende kennis heeft van de productie van uw producten. Een specialist op het gebied van de uitbesteding van materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, kan bijvoorbeeld ook uw producten beoordelen en de productietechnieken kritisch analyseren. Dit kan ook bijdragen aan kostenbesparing. Door middel van engineering én uitbesteding kan uw product zeer voordelig worden geproduceerd bij een lasbedrijf in een lagelonenland.

 

Materiaalbewerkingen die kunnen worden uitbesteed aan lasbedrijf in een lagelonenland

Materiaalbewerking zoals professioneel zandgieten is altijd een klus geweest die erg arbeidsintensief is. En arbeid kost geld. Het gaat hierbij vaak om arbeidsintensief werk, zoals extruderen, smeden, verspanen, lassen en zandgieten. U hoeft deze uitbesteding niet zelf te regelen. Daarvoor kunt u namelijk een outsourcing specialist inschakelen. Administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen zijn voor uw bedrijf verleden tijd. Dit is dan de verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook kan een dergelijk bedrijf u adviseren over het type lasbedrijf dat u het best kunt kiezen om bijvoorbeeld verspanen, lassen of zandgieten aan uit te besteden. U hoeft zich zo nergens meer zorgen over te maken.

 

Kostenbesparing door uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Lagelonenlanden kunnen een uitkomst bieden voor bedrijven hier die tegen te hoge personeelskosten aanlopen. Wanneer bijvoorbeeld metaalbewerkingswerkzaamheden worden uitbesteed aan een professioneel bedrijf in een lagelonenland, is het mogelijk tot wel 50% op de kosten te besparen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het zandgieten uitbesteden aan een bedrijf in China, India of Pakistan. De lage lonen zorgen voor een gunstige productprijs én voor een lagere investering in het benodigde gietgereedschap. Daardoor wordt zandgieten aantrekkelijker, waar dat normaal juist duurder is dan verspanen of lassen. U hoeft de uitbesteding niet zelf te regelen. Dat kunt u laten regelen door een outsourcing specialist.  

 

Voor meer info : klikt u hier