Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Steward geworden in een korte tijd

Hou jij van diverse landen? Misschien is de baan als stewardess iets voor je! Luchtvaartmaatschappijen stellen hoge eisen aan hun werknemers middels een mbo opleiding stewardess. Daarom is het dus onmisbaar om een degelijke opleiding te volgen. Als grondstewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van toeristen in het toestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, zorgt voor  het eten en drinken en verkoopt belastingvrije producten. Voor passagiers ben jij het belangrijkste aanspreekpunt en probeer je hun reis zo aangenaam mogelijk te maken. 

Zorg voor de veiligheid van toeristen

Steward zijn is een verantwoordelijke en veeleisende baan. Je werkt in een internationale sector waar het werk 24/7 door gaat. Je hebt dus geen bedenkingen tegen verschillende werktijden. Je bent continue op de hoogte van de doorlopend veranderde scherpe eisen die gesteld worden aan de luchtvaart en zorgt ervoor dat inzittenden een plezierige vlucht hebben. Als steward zijnde ben jij het aanzien van de luchtvaartmaatschappij. Consumenten kunnen jou waarnemen aan jouw uniform van het bedrijf voor wie jij werkt. Je verleent uitstekende service en bent verantwoordelijk voor de beveiliging op de luchthaven. Door jou kunnen passagiers veilig op vakantie. Als grondstewardess zijndekom jij andere culturen tegen en kan jij van de wereld zien.

Uitwerken als veelzijdig luchtvaartdienstverlener

Als allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Ernaast help je ze met het oplossen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag hetzelfde en je komt veelvuldig weer voor onverwachte situaties te staan.

Studenten van TAT beroepsopleidingen werken voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees extra over onze studenten onder het kopje Ook opereren als steward(ess)?

Cursus steward

Onze tot stewardess is een CRKBO-erkende beroepsopleiding en staat dus garant voor kwaliteit. Ook wel: een mbo stewardess opleiding. Onze cursussen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er individueel contact tussen studenten en trainers. Schrijf je direct in op opleidingstewardess.nl. 

Voor meer info : klikt u hier

Gerelateerde artikelen

De risico’s van een elektricien zijn

Deze kapper in Breda geeft u de coupe van uw wensen

Uitvaart