Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Uitvaart

Keurige uitvaart

Een overlijden is nooit leuk. Het kan zo verwacht als onverwacht gebeuren maar de nasleep laat zich nooit raken. Sommige mensen hebben het er veel zwaarder mee dan een ander. Het heeft te maken met de gevoeligheid van die persoon maar ook door de manier waarop iemand om het leven is gekomen. Het kan dus heel wat levens verwoesten en het is verschrikkelijk om mee te maken. Een uitvaart kan in principe heel wat verzachten. Als een uitvaart mooi en keurig wordt uitgevoerd dan helpt dit voor een groot deel mee an het herstelproces van de rouwenden. Als u met Vredehof in zee gaat dan weet u in ieder geval zeker dat de uitvaart in goede handen is. Wij zijn een onafhankelijke uitvaartdienst zonder druk van verzekeringen. Dat scheelt nogal omdat wij daardoor een veel vrijere rol hebben dan andere uitvaartdiensten die vaak in opdracht van verzekeringen werken. Ze hebben daardoor minder budget en kunnen minder groots uitpakken. Daarnaast komt het vaak voor dat ze daardoor minder mogelijkheden hebben om de uitvaart te maken die de overledene en aanwezigen graag voor ogen hadden gehad. Een uitvaart is nooit echt leuk, maar het kan het allemaal wel een stuk aangenamer maken. Een groot gedeelte van de woede en de acceptatie kan naast je neer worden gelegd en het is een mooi moment om aan die persoon terug te denken. Laat het maar aan Vredehof over om de praktische kanten hiervan te regelen. Er komt namelijk nog veel meer bij kijken dan u vermoedt en u hebt op dat moment vast en zeker uw hoofd er niet naar. Dat geeft allemaal niets en met een beetje geluk had de overleden persoon al een hoop zaken omtrent de uitvaart vastgelegd bij een verzekeraar of notaris. Dat scheelt enorm qua energie van uw kant en zo kunnen wij de uitvaart vlekkeloos voorbereiden. Uiteraard bent u geheel welkom om ons daarbij te assisteren.

Een uitvaart

Wij beschikken over maar liefst 9 unieke locaties in Salland en Twente waar men een dienst kan houden. 9 aula’s waarbij uitvaartdiensten kunnen worden gehouden dus bent u woonachtig in deze regio? Denk dan eens aan ons, wij komen dit maar al te graag voor u regelen. U vindt het speciale telefoonnummer terug op onze website, daar kunt u direct een overlijden doorgeven en dan komen wij direct in actie. U kunt ons altijd bellen, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via dit nummer. We zijn dan wel niet aangesloten bij een specifieke verzekeraar maar dat maakt het juist eenvoudiger om samen met hen te werken. We zijn aldus niet gebonden aan een contract en dat zorgt ervoor dat wij unieke uitvaarten kunnen aanbieden en uitvoeren. Bent u niet woonachtig in dit gebied? Dan kunt u alsnog met ons in zee gaan, wij komen graag naar u toe en vinden altijd wel een aula waar de uitvaart plaats kan vinden. Niet alleen kunnen wij de uitvaart regelen, ook de begrafenis en de crematie kunnen wij regelen. En dat is nog lang niet alles.

  • Wij kunnen zorg dragen voor het mortuariumbeheer.
  • En wij kunnen voor vervoer zorgen, het zogenaamde overledenenvervoer.
  • Het conserveren van de overledene is erg belangrijk als men diegene nog wilt zien om een waardig afscheid te kunnen nemen. Deze kunst van het tijdig conserveren wordt thanatopraxie genoemd en wij hebben de expertise in huis om dit nauwkeurig uit te voeren.
  • Ook hebben wij vakkundige sprekers die het woord kunnen nemen tijdens de uitvaart. Zij leiden de uitvaart in goede banen zodat iedereen aan het woord komt en er een net programma kan worden afgedraaid.
  • Wilt u meer informatie over het levenseinde? Dan bieden wij trainingen, lezingen en opleidingen aan rondom dit moeilijke onderwerp. Zo hopen wij u meer gerust te kunnen stellen.

Wij zijn van alle markten thuis

U leest al wel dat er veel ervaring bij komt kijken. Wij hebben dan ook enkel doorgewinterde medewerkers in ons bestand die u graag komen helpen assisteren bij de uitvaart. Op onze website kunt u al veel informatie terugvinden over onze collega’s. U kunt op basis van die informatie de spreker uitkiezen die u wenst tijdens de uitvaart. Als u voor die tijd in gesprek wilt zodat u uw wensen kenbaar kunt maken dan is dat uiteraard mogelijk. Ze komen graag bij langs maar u bent ook altijd welkom op ons kantoor in Enschede. De koffie staat voor u klaar. Wij hopen dan ook dat u aan ons denkt op een dergelijk moeilijk moment in uw leven, het al de uitvaart in ieder geval een stuk draaglijker maken. Een uitvaart is een belangrijk onderdeel van het vaarwel zeggen en helpt bij het rouwproces als men er een mooie dienst van heeft gemaakt. Als u nog vragen hebt, dan verwijzen we u graag door naar onze website: vredehof.nl. U vindt daar een overzicht met veel gestelde vragen dus de kans is groot dat uw vraag daar tussenstaat. Is dat niet het geval? Dan kunt u ons bellen of mailen want wij staan dag en nacht voor u klaar. Een uitvaart geeft enorm veel stress dus u kunt dit het beste uit handen geven, wij weten wel hoe we dit zo mooi mogelijk kunnen aanpakken. We hebben zelfs een heel speciale uitvaart in petto voor de ware FC Twente fan. Ook daarvoor hebben we een aparte pagina gemaakt. Wij werken samen met de supportersverenigingen voor een mooi laatste eerbewijs.

Voor meer info : klikt u hier