Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Vochtplekken in uw woning

Er verschillende manieren van vochtbestrijding doe toegepast kunnen worden. Het vochtprobleem die specialisten het vaakst tegenkomen is opstijgend vocht. Als dit onbehandelt blijft kan dit veel schade aan de woning toerichten. Dit komt omdat de woning niet is gebouwd van materialen die vochtwerend zijn. Kelderdichting en het impregneren van de muren en vloeren zijn effectieve vochtbestrijding methodes.

 

Hulp nodig van een kelderdichting specialist?

 

Vochtproblemen doen zich in de meeste gevallen als eerst in de kelder of kruipruimte voor. Wanneer erg natte plekken op de muur verschijnen die van tijd tot tijd terugkomen heeft u waarschijnlijk last van opstijgend vocht in uw woning. Een ervaren vochtbestrijder kan er door middel van kelderdichting voor zorgen dat de vochtproblemen worden verholpen. De muren en keldervloer worden vaak eerst geïnjecteerd met een vochtwerende stof. Hierna wordt er een vochtwerende laag op de vloer en muren gemetseld. De vraagprijs voor het aanbrengen van kelderdichting kan per bedrijf verschillend zijn. De reden hiervoor zijn de verschillende methoden die gebruikt kunnen worden. Het aanbrengen van kelderdichting is echter zeer belangrijk om de waarde van uw woning te beschermen. Vochtproblemen kunnen namelijk zorgen voor poreuze muren en scheuren in het beton.

 

Impregneren bij vochtproblemen

 

Een andere vochtbestrijding methode is het impregneren van de muren en vloeren. Hierbij wordt een vochtwerende laag op de muren gespoten die ervoor zorgt dat er geen vocht meer door de muren en vloer kan komen. Naast het impregneren van de muur is het ook verstandig om deze te laten injecteren. De prijzen verschillen per vochtbestrijding specialist. Wij raden u dan ook meerdere vochtbestrijding bedrijven met elkaar te vergelijken voordat u eenkeus maakt.

 

Er zijn verschillende technieken mogelijk en er kunnen ook diverse materialeren worden gebruikt. Dit kan onder andere verantwoordelijk zijn voor de prijsverschillen. Wij raden u aan eerst een diagnose uit te laten voeren voordat u contact opneemt met een vochtbestrijder. Het is ook mogelijk om via de gemeente contact op te nemen met een vochtbestrijding specialist dit omdat het mogelijk ook kan gaan om een lekkage. Als de specialist u heeft verteld waar het probleem precies ligt en hoe dit is op te lossen kunt u altijd nog offertes aanvragen bij verschillende bedrijven.

Voor meer info : klikt u hier