Galaxy S4

Mathmatch

Ga nu voor de galaxy S4

Hoewel de galaxy S4 van het merk Samsung het nieuwste model is, is het wel groter dan de voorganger. Dat zegt helemaal niets over de kwaliteit van het toestel. Ondanks het formaat, is het toestel toch lichter en om vele redenen handiger in gebruik. Door de grootte beschikt het over een groter scherm waardoor het prettiger is om mee te werken. De apps zijn beter bereikbaar en makkelijk te besturen via het touch screen. Wel is dit model smaller dan de vorige, wat weer compenseert met het grotere formaat en een van de redenen is voor het minimale gewicht van het model. De exacte afmetingen van galaxy S4 zijn om precies te zijn 13,6 x 6,98 cm en de dikte is 7,9 centimeter. Ook de galaxy S4 draait op het systeem Android. Deze staat standaard op de telefoon. Zoals eerder gezegd heeft het grote model ook te maken met het grote scherm van bij 5 inch. Het heeft full HD kwaliteit en heeft een resolutie van 1080 x 1920. Je staat versteld van de beeldkwaliteit van het scherm door de natuurgetrouwe weergave van de kleuren. Hiermee heeft de galaxy S4 wel degelijk een voorsprong op de andere smartphones. Een andere reden om nu de galaxy S4 aan te schaffen is de geweldige capaciteit van de batterij. Deze gaat zeker een hele dag mee en is snel opgeladen. Binnen een tijd van tweeënhalf tot drie uur is de accu volledig volgeladen en kan je er weer de hele dag mee doen. Daarnaast heeft het een werkgeheugen van 2GB en werkt het ondanks al die toepassingen ontzettend snel dankzij de 600-processor. Het geheugen is uiteraard nog uit te breiden door een micro-SD kaart toe te voegen met aantal gigabyte van jouw keuze.

De technologie van de galaxy S4

Ook providers kunnen niet meer om de galaxy S4 heen en er komen steeds meer acties en aanbiedingen tevoorschijn waarbij deze telefoon te krijgen is. Het is niet zo raar dat de telefoon door meer aanbieders verkocht wordt. Steeds meer mensen horen over de vernieuwende mogelijkheden van deze telefoon en worden hier nieuwsgierig naar. Volgens veel recensies is het een model dat alle voorgangers van dit model doet verbleken. Ten eerste is dit het eerste toestel dat beschikt over zo’n groot scherm dat voorzien is van een super AMOLED scherm. De galaxy S4 beschikt over de beste functionaliteit, mogelijkheden en specificaties. Naast het gebruikersgemak van de galaxy S4 en de goede kwaliteit van het beeldscherm, beschikt het ook nog over de modernste technologieën die het gebruik nog persoonlijker maken. Het is mogelijk de telefoon door middel van handgebaren en zelfs oogbewegingen te besturen. Dit zijn toepassingen die nog niet eerder of vaker zijn voorgekomen bij andere smartphones. Hiermee is Samsung toch wel een paar stappen vooruit op de concurrenten. Des te meer redenen voor consumenten om nieuwsgieriger te zijn naar dit model. Het merk lag al behoorlijk goed in de markt en met al deze moderne mogelijkheden trekt het al helemaal de aandacht van de kopers naar de galaxy S4. De galaxy S4 is te koop in de kleuren zwart en wit. Daarnaast is er ook nog een exclusieve BLACK EDITION verkrijgbaar die voorzien is van een imitatieleer op de achterkant. Dit gaf het toestel een nog luxere uitstraling en het is ook nog bestendig voor krassen. Het laatste komt veel voor bij de huidige smartphones die veel gemaakt zijn van kunststof of metaal. Het imitatieleer heeft hier minder last van. Verder houd je de telefoon veel steviger vast dankzij het robuuste leer. Het is duidelijk dat de uitvoering van de galaxy S4 in allerlei opzichten aangepast is aan de gebruikers.

Koop bij een abonnement

Ondanks de moderne en vooruitstrevende eigenschappen van de galaxy S4 is het wel degelijk voor meer mensen aan te schaffen. Zo zijn er meerdere aanbiedingen van providers die met voordelige acties dit toestel verkopen. Op diverse websites staan overzichten waarop te zien is wat de abonnementskosten zijn en of er nog een bedrag bijbetaald moet worden voor de telefoon. Of je een extra bedrag moet betalen is afhankelijk van de lengte van het abonnement. Hoe langer de periode is van het abonnement, hoe minder je moet bijbetalen en soms hoef je helemaal niets aan te schaffen. Bij een uitgebreid abonnement van 24 maanden krijg je meestal het toestel er gratis bijgeleverd. Let er wel op dat je dan twee jaar aan het abonnement vast zit en dat de maandelijkse kosten wel hoger zijn. Maar het kan zijn dat je daar als klant niet mee zit en het juist wel prettig vindt om voor twee jaar een abonnement aan te schaffen voor een galaxy S4. Tenslotte beschik je dan over een telefoon met de nieuwste technologieën. Hiermee kan je niet alleen bellen, maar heb je toegang tot diverse apps waarmee je programma’s op de telefoon kan zetten voor sociale media, games en andere toepassingen. Daarnaast heb je ook nog een abonnement waarin alles gedekt is en is de kans klein dat je extra gebruikerskosten moet betalen. Lees wel goed door wat in de bundel zit inbegrepen zodat je goed weet waarvoor je betaalt. Ten slotte heb je ook de mogelijkheid bij te betalen voor de galaxy S4 en dan heb je wel een goedkoper of korter abonnement. Hiermee heb je uiteindelijk de vrijheid om weer eerder een nieuw toestel aan te schaffen die misschien weer nog moderner is dan de galaxy S4. Kijk dus snel op foon4u.nl!

Voor meer info : klikt u hier