Mathmatch
Image default
Energie

3 redenen om dunne film zonnepanelen aan te schaffen

Denkt u na over het aanschaffen van zonnepanelen, maar heeft u nog geen idee voor welk type zonnepanelen u moet kiezen? Naast polykristallijne- en monokristallijne zonnepanelen zijn er ook dunne film zonnepanelen op de markt. In vergelijking met de reguliere panelen hebben dunne film zonnepanelen een aantal voordelen. Lees onze 3 redenen en u weet waarom u dunne film zonnepanelen aan zou moet schaffen.

Reden 1: Dunne film zonnepanelen zijn esthetisch

In vergelijking met de reguliere zonnepanelen hebben dunne film zonnepanelen een esthetisch uiterlijk. Ze zijn geheel zwart en dunner en vallen daardoor minder op op het dak. Dankzij het ‘slanke’ uiterlijk van de dunne film zonnepanelen zijn deze panelen op bijna elke gewenste manier te monteren op het dak, of het nou gaat om een schuin dak, een plat dak of zelfs op een wand.

Reden 2: Dunne film zonnepanelen hebben een hogere opbrengst

Dunne film zonnepanelen kunnen gemiddeld 10% meer opbrengst opleveren dan reguliere zonnepanelen. Dit type zonnepanelen heeft namelijk een grotere lichtinvalshoek, waardoor het rendement potentieel hoger kan zijn.

Reden 3: Dunne film zonnepanelen zijn goedkoper

Nog een belangrijke reden: dunne film zonnepanelen zijn goedkoper in de aanschaf dan reguliere zonnepanelen. Dit zorgt hierdoor voor een kortere terugverdientijd van uw zonnepanelen systeem.

Bent u na het lezen van deze 3 redenen overtuigd geraakt van de voordelen van dunne film zonnepanelen? Schaf dan uw Solar Frontier dunne film zonnepanelen aan bij Tenten Solar Zonnepanelen.

 

 

Voor meer info : klikt u hier