Mathmatch
Image default
Eten en drinken

5 voordelen van de kokendwaterkraan

Tegenwoordig wil iedereen de luxere en nieuwe items die je leven eens tukje mooier en gemakkelijker maken. De kokendwaterkraan is hier een goed voorbeeld van, de kraan brengt gemak, design en luxe samen. Twijfel jij nog over een kokendwaterkraan dan kunnen deze 5 voordelen jou misschien overtuigen.

Bespaar tijd en ervaar het gemak
In de huidige economie wordt tijd steeds belangrijker, werk, school, vrienden en familie vragen allemaal tijd. Daarnaast moet er vaak ook nog worden gesport en een gezonde maaltijd op tafel in een handomdraai. Een kokendwaterkraan bespaart je dan flink wat tijd doordat je gelijk beschikking hebt tot kokend water. Direct een kop thee af het vieze bestek afspoelen is geen enkel probleem.

Energie besparen
Niet alleen is een kokendwaterkraan enorm handig, ook bespaart deze op de kosten voor energie. Naast dat dit goed is voor het milieu scheelt het ook op de energierekening die in de tegenwoordige tijd ook al aanzienlijk hoger is.

Een kokendwaterkraan gaat waterverspilling tegen
Wanneer je een waterkoker gebruikt voor het koken van water dan gebruik je meestal meer water dan je nodig hebt. Met direct kokend water uit de kraan is dit verleden tijd, je pakt namelijk altijd alleen de hoeveelheid die je nodig hebt.

Veiligheid voorop
Lopen er kleine kinderen in huis? Dan is een kokendwaterkraan een veilige oplossing. De kranen zijn uitgerust met een druk en draaiknop, leidingen die niet heet worden en een straal die niet spettert. Een waterkoker kan met kleine kinderen al snel zorgen voor ongelukken.

Ook gekoeld en bruisend water
Tegenwoordig komt niet alleen kokend water direct uit de kraan, je kunt ook gekoeld en bruisend water uit sommige 4 of 5-in-1 kranen direct tappen. Op deze manier heb je altijd gekoelt en bruisend water in huis en bespaar je ook nog is op het gebruik van plastic en ruimte in de koelkast. Al met al een win win situatie dus, zelf een kokendwaterkraan kopen? Klik dan hier.