Mathmatch
Image default
Financieel

Hypotheken en ING Bank, goed match

Wanneer je een huis gaat kopen dan kan dat gezien worden als een grote stap. Dit geldt zowel voor wanneer je als starter de markt op gaat of dat je de laatste stap naar je droomhuis wil zetten. Voor een hypotheek op maat kies je voor de ING Bank, die een lage rente biedt. In een leven kan nogal veel veranderen, dus ook in de toekomst moet je hypotheek nog bij je passen. Bijvoorbeeld in de relationele sferen of in de werkomgeving kan het een en ander veranderen. Een ING hypotheek is dan ook ten allen tijden passend. 

Maak gebruik van de expertise van de ING hypotheekadviseur

Een veel gestelde vraag die vaak om de hoek komt kijken bij het afsluiten van hypotheken is de vraag tot welk bedrag je kan lenen. Dit is vaak afhankelijk van het inkomen dat je verdient en wat je eigen vermogen is. Laat je op dit gebied altijd bij staan door een Hypotheekadviseur van de bank, die kennis en expertise heeft van deze zaken. De hypotheekadviseur zal samen met je gaan kijken wel mogelijkheden het beste bij jouw situatie passen. Zeker weten dat je dan een hypotheek vindt, die het beste bij je past.

Meerdere vormen van ING hypotheken

Een ING hypotheek kan je in meerdere vormen afsluiten. Zo kan je kiezen voor een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een bankspaarhypotheek, een aflossingsvrije hypotheek of een overbruggingshypotheek. Bij ING hypotheken kan je dus terecht voor meerdere vormen van hypotheken, waardoor je altijd een geschikte keuze kunt maken die voldoet aan jouw wensen en eisen. Kom je er niet uit, dan kan je altijd geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen.

Juiste documentatie meenemen bij gesprek met hypotheekadviseur

Wanneer je een hypotheekgesprek aan gaat bij de ING Bank is het altijd van belang om een aantal documenten mee te nemen. Dit is wel afhankelijk van de situatie waar in je zit. Dat kan gaan om het oversluiten van een hypotheek van een andere verstrekker naar de ING of als je een eerste huis wil gaan kopen. Of bij het kopen van een ander huis, terwijl je al een eigen huis bezit. Het is dan ook zaak om de juiste documentatie mee te nemen naar een adviesgesprek. De hypotheekadviseurs van ING staan ieder geval altijd klaar voor je met advies en raad voor het afsluiten van een ING hypotheek.

Neem vrijblijvend contact op met de ING Bank

Ben je dus op zoek naar jouw droomhuis, dan kan een deskundig ING hypotheekadvies daar zeker bij helpen. De hypotheekadviseur zal verschillende scenario’s bespreekbaar maken, waardoor je de vele mogelijkheden voor jouw situatie inzichtelijk krijgt. Een hypotheek die voor nu, maar ook voor later nog steeds geschikt is. ING biedt daarbij ook nog eens voordelen zoals een scherpe hypotheekrente en persoonlijke hulp, wanneer je een hypotheek hebt afgesloten. Neem dan ook geheel vrijblijvend contact op met ING en vraag een oriënterend gesprek aan om uiteindelijk een ING hypotheek om maat af te sluiten. 

https://hypotheekberekenen.nl/hypotheekverstrekkers/ing