Aanstekers bedrukken

De populariteit van aanstekers bedrukken

We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van producten. Deze worden vaak gebruikt als relatiegeschenk om te werken aan het contact en de naamsbekendheid van jouw bedrijf. We hebben veel keuze in het bedrukken van producten, maar we behandelen vandaag voornamelijk de keuze aanstekers bedrukken. We onderzoeken de populariteit van onze producten en willen het aanstekers bedrukken even uitlichten. Men zou minder geïnteresseerd zijn in aanstekers bedrukken vanwege de link met roken. We weten allemaal dat roken niet bepaald populair meer is in ons land. Vele jaren geleden was roken nog ongekend populair en liep zowat zeven op de tien volwassenen te roken. De sigaretten werden op feesten gewoon uitgedeeld in grote schalen, naast het bier en de wijn stond te allen tijde een schaal met sigaretten. Men rookte destijds veel, maar tegenwoordig is dat helemaal anders. Roken is ongezond en rokers worden op vele plekken letterlijk buitengesloten. In restaurants en cafés is een aparte ruimte gemaakt of rokers mogen naar buiten. Bij mensen thuis moeten de rokers ook naar het balkon of de tuin. Je zou kunnen zeggen dat dit effect zou moeten hebben op het aanstekers bedrukken, want minder rokers betekent minder aanstekers. Na ons onderzoek kunnen we mededelen dat dit onzin is, omdat het aanstekers bedrukken ongekend populair blijft. Hier zijn, volgens ons onderzoek, verschillende redenen voor en we zetten de belangrijkste redenen hieronder op een rij:

  • de bedrijfsnaam is goed te lezen door middel van aanstekers bedrukken
  • aanstekers blijven lang goed en hebben hierdoor een lange levensduur
  • aanstekers worden gemiddeld gebruikt door vier verschillende personen
  • elke huishouden heeft tenminste één aansteker
  • een aansteker wordt gebruik voor verschillende doeleinden

Het gebruik van aanstekers wordt veel in verband gebracht met roken, maar rokers blijken niet de enige gebruiker van de aansteker. Aanstekers zitten in elk huishoudlaatje en heeft een belangrijke functie. Daardoor blijft het voor bedrijven ook interessant om het aanstekers bedrukken mogelijk te maken. Bedrijven weten dat op de vlakke kant van een aansteker de bedrijfsnaam goed te lezen is. Tevens is een aansteker hard en blijft daardoor lang goed. Het product wordt gebruikt door het hele gezin of door hele vriendengroepen. Het is normaal dat een voorbijganger vraagt of je misschien een vuurtje hebt voor diegene. In het huishouden is de aansteker sowieso onmisbaar; het aansteken van het gasfornuis, het aansteken van kaarsen en voor allerlei ander zaken. Vergeet daarbij niet de functie van het openen van flessen. Er zijn veel mensen die de aansteker gebruiken om flessen te openen met de achterkant van dit multifunctionele product. In het volgende stukje vertellen we meer over ons bedrijf.

Aanstekers bedrukken boegbeeld van de relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn al jaren een begrip en veel bedrijven willen hieraan meedoen. Het aanstekers bedrukken is misschien wel de grondlegger van de relatiegeschenken. Het aanstekers bedrukken wordt al jaar en dag gedaan en er zijn zelfs heuse aansteker verzamelaars die ook deze relatiegeschenken willen bemachtigen. Het aanstekers bedrukken is zoveel gedaan dat dit verzamelen een onmogelijke opdracht lijkt, maar in ieder geval succes gewenst. In de periode van crisis is het van belang dat bedrijven de rug gaan rechten. Er zijn veel bedrijven die ten onder gaan in deze crisistijd en vaak is hier weinig aan te doen. Ondernemers zijn doorzetters en vooruitstrevend in veel opzichten. De ondernemers weten dat stilstand achteruitgang is en dat de relatiegeschenken van enorm belang zijn. Het aanstekers bedrukken is en blijft een populair relatiegeschenk en we bieden meer relatiegeschenken aan. Naast deze aanstekers hebben we heel veel te bieden en kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf zijn naamsbekendheid houdt, of vergroot. We noemen een aantal voordelen van een relatiegeschenk via relatiegeschenk4you.nl:

  • de prijzen zijn scherp en duidelijk
  • de kwaliteit van de producten is uitstekend
  • aanstekers bedrukken is één van de vele producten die we hebben
  • we leveren de producten binnen 48 uur

Uit ons onderzoek is gebleken dat het aanstekers bedrukken enorm populair blijft en dat bedrijven dit product nog vaak besteld. Tevens is gebleken dat relatiegeschenken nog steeds een belangrijke bron van reclame is voor bedrijven. De afgelopen jaren stijgt de verscheidenheid van relatiegeschenken en zijn bedrijven geïnteresseerd naar de mogelijkheden op dit gebied. Ondernemers weten dat het een, relatief, goedkope manier is om reclame te maken en daarmee ook nog een leuk presentje te geven aan de relaties. Het voelt daarbij prachtig om je bedrijfsnaam terug te zien om verschillende plekken. De aanstekers zullen terug te vinden zijn in cafés, sportvelden en in de privékringen. Het aanstekers bedrukken blijft de nummer 1 van relatiegeschenken.

Waarom via ons bestellen

Om voor jezelf na te gaan waar je het aanstekers bedrukken wilt laten uitvoeren zijn er vaak genoeg criteria, maar wij roepen je een halt toe, omdat wij het juiste bedrijf zijn om deze relatiegeschenken te maken. We zijn door eigen ervaringen groot geworden en hebben een webshop gemaakt die bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. We weten hoe vervelend het is om 40 pagina’s door te zoeken om bijvoorbeeld bij het aanstekers bedrukken uit te komen. Je bent bij ons binnen 3 minuten klaar met jouw bestelling en dit tegen scherpe prijzen. Sommige bedrijven rekenen voor alles extra kosten, maar bij ons betaal je wat je ziet. Geen onverwachte kosten of narigheid. Voor aanstekers hoef je niet verder te zoeken, want zelfs voor aanstekers hebben we verschillende keuze. Zo vind je een geschikt product die past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Voor meer info : klikt u hier