Mathmatch
Image default
Geschenken

Bedrukte pennen zijn het beste bedrijfscadeau!

Bent u als bedrijf opzoek naar het beste bedrijfscadeau of relatiegeschenk? Wil je klanten, collega’s, medewerkers en zakenpartners iets cadeau doen? Dan is misschien de pen wel het perfecte product. Pennen nemen bepaalde voordelen met zich mee en kunnen een ideaal relatiegeschenk zijn. Verder in deze blog worden enkele voordelen genoemd van de pen als relatiegeschenk.

Bruikbaarheid

Steeds meer werkzaamheden gaan tegenwoordig online. Steeds meer schrijven minder en hebben minder en pen nodig. Toch blijkt in de praktijk dat pennen nog steeds veel worden gebruikt voor het tekenen van belangrijke documenten, zoals contracten. Het beste bedrijfscadeau of relatiegeschenk is een bruikbaar en functioneel product. Een pen valt hier zeker onder. Naast bedrijfscadeaus en relatiegeschenken zijn er ook pennen voor promotie. Deze promotie pennen kan u voor lage prijs laten bedrukken en op beurzen of andere evenementen uitdelen.

Veel verschillende soorten

Ander voordeel van pennen als geschenk is dat u kan kiezen uit een zeer groot aanbod. Van hele goedkope met allemaal verschillende kleuren naar een hele mooie luxe pen met inscriptie. Er is voor iedere situatie wel een mooie pen te krijgen. Een mooie luxe pen is bijvoorbeeld een Parker Jotter pen, en een andere mooie pen die u in verschillende kleuren kan krijgen en zeer betaal is, is de Senator pen. Senator pennen hebben een mooie kwaliteit en zijn makkelijk te bedrukken. De verschillende kleuren en soorten zorgen ervoor dat u uw bedrijf mooi terug kan laten komen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van het logo terug te laten komen op de pen. Met pennen kunt u zeer creatief zijn.

Makkelijk te bedrukken

Pennen zijn heel makkelijk te bedrukken met een logo, merknaam of andere boodschap. U kunt dit alten doen bij verschillende aanbieders. Wel is het belangrijk om naar de kwaliteit te kijken van het drukken. Sommige bedrukte pennen gaan niet lang mee. Naast bedrukken kunt u er ook voor kiezen om de pennen nog specialer te maken en gebruik te maken van de dienst pennen borduren. Dit is een luxe en stijlvolle manier van drukken, en dit gaat zeer lang mee.

Lage prijs

Een grote hoeveelheid pennen inslaan is geen grote hap uit het budget. Pennen zijn over het algemeen niet duur, tenzij u voor hele luxe pennen kiest. Ook komt het vaak voor dat u korting krijgt als u grotere aantallen koopt. Vaak gaat de prijs per pen omlaag als u boven een bepaalde hoeveelheid koopt. Bij de pen is het ook leuk en goedkoop om nog een mooie verpakking te kopen.

Gerelateerde artikelen

Waarom zilveren sieraden leuk zijn om te geven!

De laatste trend in verlovingsringen!