Mathmatch
Image default
Geschenken

De laatste trend in verlovingsringen!

Drie stijlen voor je verlovingsring die helemaal in gaan zijn in 2014!

Stijl 1: Pave
Een grote trend zijn elegante, kleine en volledig geslepen stenen, die zo dicht mogelijk bij elkaar geplaatst zijn op de verlovingsring. Dit zorgt er voor dat het metaal van de verlovingsring bijna niet te zien is. 

Stijl 2: Vintage
Wat oud is, is beslist nieuw dit seizoen. Het subtiele en delicate uiterlijk van vintage-geïnspireerde verlovingsringen is herkenbaar door hun oude Europese stijl. 

Stijl 3: Kleur
Kanarie gele diamanten, blauw en roze saffieren, zelfs behoorlijk zeldzame lichtroze diamanten zijn een grote trend voor verlovingsringen. De kleur van de diamant bepaalt de look en uitstraling van de ring en is heel belangrijk.

Symboliek

Het belangrijkste aspect met betrekking tot verlovingsringen is de symboliek. De ring zelf is bedoeld om iets moois, zeldzaams en kostbaars(net als de liefde van het echtpaar)voor het leven te symboliseren. De ring hoeft niet duur te zijn, uw keuze moet gewoon bedachtzaamheid en zorgzaamheid uitstralen en de passende symboliek hebben.

Er zijn vele gekleurde edelstenen die historische betekenissen op het gebied van liefde hebben. Rode stenen symboliseren het hart en dus passie en levenslust. Met rood, een direct laat denken aan robijn, maar dezelfde symboliek kan zeer goedkoop worden vervoerd met rode granaat. Of met een iets groter budget: rode toermalijn , of voor een beetje meer: rode spinel. Allemaal natuurlijke edelstenen en allemaal even mooi op uw verlovingsring.

U kunt een gelijkaardige keuze maken voor een groene diamant(die trouw en continuïteit symboliseert). U hoeft niet alleen voor smaragd te kiezen, groene granaat of groene toermalijn is ook prachtig. Een blauwe diamant(die spiritualiteit en zuiverheid symboliseert) is ook een mooie aanvulling op uw verlovingsring, kies in dit geval voor saffier of blauw toermalijn. 

U kunt elke steen combineren met een kleine diamant, waardoor de verlovingsring persoonlijk wordt en perfect bij alleen u past. Een diamant staat immers bekend om zijn ongeëvenaarde hardheid: net zo sterk als de liefde voor elkaar.

Voor meer info : klikt u hier