elektronische sigaret

De elektronische sigaret: belangrijke informatie

In deze tekst nemen wij, van Premium Smoking, even de gelegenheid om u iets te vertellen over de elektronische sigaret. Er zijn nog steeds erg veel mensen in ons land die maar niet kunnen stoppen met roken. Ze paffen het ene sigaretje na het andere weg en weten van geen ophouden. En dat terwijl ze dit wel graag zouden willen. Herkent u zich hierin? Bent u op dit moment een verstokt roker, maar zou u dit graag anders zien? Hebt u al zo veel manieren uitgeprobeerd om te stoppen? Denk dan nu eens na over de elektronische sigaret. Hiermee kunt u namelijk geleidelijk afbouwen en bovendien is dit veel gezonder dan gewone sigaretten roken. U slaat in feite dus twee vliegen in één klap. Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u eerst toch wel even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt of u echt over gaat stappen op de elektronische sigaret? Wilt u eerst weten hoe de vork precies in de steel zit, alvorens u een beslissing maakt over overstappen op de elektronische sigaret? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Stoppen met roken en verder gaan met een elektronische sigaret is natuurlijk niet niks. Wij snappen maar al te goed dat u hier eerst even goed over na wilt denken en dat u graag weloverwogen een keuze gaat maken. Wij kunnen ons dit goed voorstellen. Vandaar dat wij u graag alle informatie over een elektronische sigaret verschaffen die u maar nodig hebt om een besluit te nemen. Neem dus spoedig contact met ons op, want dat is de enige manier om meer te weten te komen over elektrisch roken. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller waar u aan toe bent. Neem dus vandaag nog contact met ons op. Om uw vragen over de elektronische sigaret te kunnen stellen, kunt u drie dingen doen.

 • Ten eerste kunt u ons even bellen, om uw vraag direct en persoonlijk te stellen.
 • Ten tweede kunt u ons even een mailtje sturen.
 • En ten slotte bent u in de gelegenheid om het contactformulier op onze site in te vullen.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om Premium Smoking te bereiken. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u verder kunnen informeren over de voordelen van de elektronische sigaret.

Wist u dat een elektronische sigaret helemaal niet duur hoeft te zijn?

Het roken van een elektronische sigaret heeft verschillende voordelen, die wij hieronder graag voor u opsommen.

 • Het is minder ongezond dan de reguliere sigaretten.
 • U kunt zelf de hoeveelheid nicotine bepalen.
 • In de elektronische sigaret zitten geen teer en koolmonoxide en andere gifstoffen.
 • Het is een goede mogelijkheid om langzaam af te bouwen, dat wil zeggen: minder nicotine toe te voegen.
 • Er zijn ook e-liquids te koop die geheel nicotinevrij zijn, zo gaat u de verslaving tegen.

Kortom, als u ook voor een gezondere levensstijl wilt kiezen, dan kunt u bijna niet meer om de elektronische sigaret heen. U hebt geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Naast alle gezondheidsvoordelen, levert elektrisch roken u ook een groot financieel voordeel op. Het is namelijk een stuk goedkoper om een elektronische sigaret te roken, dan om elke dag weer een nieuw pakje sigaretten te moeten kopen bij de winkel. Dus wees geen dief van uw eigen portemonnee en stop met te veel betalen. Het is nu mogelijk! Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door. Al onze klanten zijn ontzettend tevreden over de producten van Premium Smoking, en dat zult u ook zeker zijn. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat uw keuze voor ons een verkeerde zou kunnen zijn. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Neem dus vandaag nog contact met ons op of neem een kijkje op onze uitgebreide en geheel vernieuwde website.

Bij ons is de klant nog echt koning

Wij hebben het beste met u voor en dit blijkt onder andere uit:

 • ons enorme assortiment aan producten voor elektrisch roken
 • een startpakket met een elektronische sigaret dat helemaal niet duur is
 • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
 • de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de klantenservice
 • online bestelgemak, zodat u vanuit uw luie stoel een eigen elektronische sigaret kunt bestellen
 • en nog veel meer!

Kortom, kiezen voor Premium Smoking is een heel verstandig idee. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en hebben voor ieder wat wils. Wilt u nou graag overstappen op de elektronische sigaret, maar weet u niet zo goed wat voor model of merk geschikt is voor uw situatie? Ook dan kunt u onze klantenservice raadplegen. Onze gespecialiseerde medewerkers weten precies hoe de vork in de steel zit en kunnen u alles vertellen over de elektronische sigaret. Wij kunnen u ook van een goed advies voorzien, als u zelf niet zo goed weet wat u moet kiezen. Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact op met Premium Smoking. Wij horen ‘t graag van u!

Voor meer info : klikt u hier