Mathmatch
Image default
Gezondheid

Maak je huid lichter in enkele simpele stappen

Je huid bleken doe je zo!

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en deze is erg gevoelig voor zonlicht. Pigment wordt door onze huid aangemaakt om zo de huid tegen het UV licht te beschermen. Hierdoor wordt onze huid in de zomer ook altijd zo mooi getint. Maar soms zijn er pigmentophopingen die we graag weg zouden willen halen. Daarvoor hebben we een aantal handige tips voor je samengesteld.

Huid bleken tips

Tip 1: Huid bleken door te scrubben

Een van de vele huid bleken tips die er zijn is het scrubben van de huid. Hier kun je een speciale spons of scrub apparaat krijgen. Door dit te doen, verwijder je alle dode huidcellen van je lichaam, die vaak ophopingen veroorzaken, waardoor pigmentvlekken kunnen ontstaan. Ook heeft je huid meer kans om zich met het maken van nieuwe huidcellen op deze manier de huid weer lichter te maken, waardoor deze vlekjes of grotere vlekken uiteindelijk zullen verdwijnen.

Tip 2: Huid lichter maken met crème

Een van de volgende tips om de huid te bleken is het gebruiken van een speciale bleekcrème. Hiermee smeer je tweemaal daags je huid in en binnen 4 tot 6 weken zie je al een behoorlijk resultaat. Het voordeel van dit middel is dat je geen speciale kuur hoeft te volgen, je kunt met smeren stoppen wanneer je dat zelf wilt. Als de donkere huid die je weg wilt werken een beetje terug lijkt te komen, dan hoef je alleen nog maar bij te smeren.

Tip 3: Gebruik make-up voor het lichtere effect

Als je er geen zin in hebt om dit soort stappen te ondernemen, is er altijd nog de mogelijkheid om het lichtere effect met make-up te creëren. Door een foundation aan te brengen, die dezelfde kleur is als de huid waar geen pigmentvlekjes zitten, zorg je ervoor dat de huid op alle plekken egaal is.

Voor meer info : klikt u hier