Mathmatch
Image default
Gezondheid

Micro medische ingrepen

Micro medische ingrepen, wat zijn dat?

Onder micro medische ingrepen vallen handelingen zoals oogbehandelingen of neurochirurgie. Het gaat om ingrepen waarbij de persoon geheel nauwkeurig te werk moet gaan, tot minder dan op de millimeter nauwkeurig moet de chirurg aan de slag gaan. In dat geval komen gepaste instrumenten hierbij als geroepen. Indien zij nog secuurder kunnen werken dan zonder, dan is dat natuurlijk perfect. Hiervoor zijn de medische instrumenten van Jansen PT geschikt. Het geeft de uitvoerders de kans zo probleemloos mogelijk te functioneren. Hoewel ze allemaal vast over vaardigheid beschikken om de handeling uit te voeren, is het toch prettiger met materialen te werken die het niet alleen makkelijker maken maar ook succesvol. Jansen PT heeft al jarenlange ervaring opgebouwd in de medische sector. Op het gebied van ontwikkeling, bouwen en productie van medische mechanische onderdelen zijn zij deskundig te noemen. Niet voor niets staat de PT voor precisie techniek en dragen zij zo bij aan de ontwikkelingen van de medische mogelijkheden. Ze concentreren zich op de kleinste technieken die elke keer weer vernieuwd en ontwikkeld worden. Het team zit nooit stil en is altijd bezig om de materialen verder te optimaliseren. Niet alleen werken zij met kennis en ervaring maar ook met passie waardoor ze net iets extra’s weten te bieden aan hun klanten. Wanneer zij langskomen denken zij met u mee welke materialen het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden. U staat er niet alleen voor en de medewerkers van Jansen PT geven u de kans om alles te geven voor uw eigen business in combinatie met de producten die geschikt zijn voor micro medische ingrepen. In combinatie met uw werkzaamheden, kijken wij hoe wij de techniek nog verder kunnen innoveren om de resultaten een of meer stappen verder te brengen. Micro medische ingrepen zullen steeds meer voorkomen en Jansen PT is daarin helemaal gespecialiseerd.

Micro medische ingrepen, wat is er voor nodig?

Micro medische ingrepen is een onderdeel van de tak medisch waarin het bedrijf zich gespecialiseerd heeft. Bij dit soort handelingen zijn precisie instrumenten erg belangrijk. Hierbij worden niet zomaar de materialen gebruikt die standaard waren voor de reguliere ingrepen. Het gaat hier om klein millimeterwerk. Het werken met speciale spullen is een vereiste om dit naar behoren uit te voeren. De chirurgen die dat werk moeten doen, eisen daarom de instrumenten die voldoen aan de eisen voor micro medische ingrepen en die voldoen aan het ISO 13485 kwaliteitssysteem. Dit soort materialen geven de chirurgen de meeste kans van slagen van de operatie en daar doen ze het natuurlijk voor. Voorbeelden van operaties als micro medische ingrepen zijn:

 • zenuwoperaties
 • hersenoperaties
 • thorax operatie
 • oogoperatie

Er wordt ook wel gesproken van fijnmechanische onderdelen. De producten van JPT geven de volgende voordelen:

 • de kleinste afwijking die mogelijk is voor een goede uitvoering
 • continuïteit van kwaliteit
 • grote kans van slagen van de operatie
 • lager sterftecijfer dankzij de goede instrumenten

De makers en specialisten van JPT weten heel goed dat de instrumenten essentieel zijn bij micro medische ingrepen. Zij weten hoe secuur de ingreep is en moet zijn. Door deze kennis over deze operaties zijn zij in staat materialen te maken die hier helemaal geschikt voor zijn. Daarom zorgen zij ervoor dat de instrumenten meer dan optimaal zijn om er operaties mee uit te voeren die veel precisie vereisen. Wanneer artsen en chirurgen hiermee werken draagt dat bij aan de overlevingskans van een patiënt. Dit moet natuurlijk altijd 100 procent blijven. Met dit streven worden de materialen dan ook continu ontwikkeld. Niet alleen moet het zekerheid geven voor de patiënt, maar ook voor de chirurg die ermee aan de slag gaat.

Voorbeelden van instrumenten en operaties

Maak gebruik van de ultrafijne techniek waarmee JPT de instrumenten maakt. Voorbeelden van de materialen die zij maken voor micro medische ingrepen zijn:

 • pincet
 • injector
 • spuit
 • schaar
 • operatieschaar

Het zijn bekende spullen die vaker gebruikt worden bij operaties of andere handelingen die artsen moeten doen. Alleen zijn deze versies wat geoptimaliseerd voor de precisie operaties zoals:

 • minimale-invasieve chirurgie
 • long operatie
 • oog operatie
 • hersen operatie

Handelingen als deze vereisen de hoogste kwaliteit. Wanneer u zelf chirurg bent en dergelijke operaties dagelijks moet doen, dan is het belangrijk om iets in uw handen te hebben wat meer dan prettig werkt. Het is niet meer dan logisch dat u dan hoge kwaliteit eist van de materialen. Ten slotte hangt het welzijn van uw patiënt hiervan af. Bij JPT worden de instrumenten voor operaties met enige regelmaat ontwikkeld. Lees op de website over de passie en de materialen waarin zij ervaren zijn om die te vervaardigen. De passie en kennis hebben ertoe geleid dat onze producten beschikken over de certificaten waarmee wij de hoogste kwaliteitsstandaard kunnen leveren. Dit willen zij natuurlijk zo houden. Dat betekent dat wij altijd bezig zijn met de verbetering van de producten. Ook in de medische wereld zijn steeds betere ingrepen noodzakelijk. Meer mensen moeten gered worden en als dat kan met nog betere en preciezere instrumenten, dan betekent dat een bedrijf als JPT niet stil kan staan. Het moet blijven kijken naar de behoefte die leeft. Welke micro medische ingrepen worden ontdekt? Hoe kunnen ze verbeterd worden om de overlevingskansen van een patiënt nog beter te maken? Wat kunnen de productieprestaties van JPT hieraan bijdragen? Ten slotte zullen we meer die kant op gaan dat de minimale ingrepen iemands leven kunnen redden. De specialisten van JPT willen hieraan bijdragen en zijn daarom altijd bezig met behoudt van kwaliteit en kwantiteit.

Voor meer info : klikt u hier