Mathmatch
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken in het gezicht camoufleren

Zo laat je pigmentvlekken uit het zicht verdwijnen

Soms zijn de pigmentvlekken te klein om er echt iets aan te doen. Natuurlijk is het wel mogelijk, maar in dat soort gevallen is het heel eenvoudig om de pigmentvlekken te camoufleren met behulp van een aantal tips. Natuurlijk is dit ook bij grotere plekken mogelijk.

Pigmentvlekken camoufleren: De tips

Tip 1: Als je die kleine plekjes in je gezicht of hals en misschien op je handen uit het zicht wilt laten verdwijnen, dan kun je daar een uitstekende foundation voor gebruiken. Zorg ervoor dat deze foundation in ieder geval dezelfde kleur als je huid heeft of iets donkerder van kleur is, waardoor het lijkt alsof je huid gewoon door de zon getint is. Hierdoor zullen de pigmentvlekken uit het zicht ontnomen worden. Let er wel op dat je niet te overdreven veel op foundation opsmeert, vooral als het om de hals en het gezicht gaat. Je wilt een natuurlijke look behouden zodat het niet op gaat vallen.

Tip2: Door een bepaalde crème op de huid aan te brengen, kun je de pigmentvlekjes die er op je lichaam aanwezig zijn ook heel gemakkelijk camoufleren. Deze crème soorten hebben een blekende werking, waardoor de oneffen plekjes op je huid lichter worden, waardoor ze niet meer op zullen vallen. En je hoeft je vandaag de dag geen zorgen meer te maken of het de huid zal beschadigen, aangezien deze producten natuurlijke bestanddelen bevatten, die de huid naast lichter maken ook zullen beschermen. Op deze manier zal de huid sterker worden en soepeler aanvoelen. Dus naast het camoufleren van de pigmentvlekken is dit ook ene goede tip om je huid een verjongingskuur te laten ondergaan.

Tip 3: De laatste van de pigmentvlekken camoufleren tips is het dragen van kleding die de plekjes zullen bedekken. Een sjaaltje om je hals doet al wonderen. Natuurlijk is dit niet altijd even praktisch, maar het een tip die je zou kunnen overwegen om toe te passen als je bijvoorbeeld uit of een nette aangelegenheid hebt.

Voor meer info : klikt u hier