Mathmatch
Image default
Gezondheid

Verlaagd libido oorzaak

Geen zin in intimiteit met vriend

Wanneer je geen zin meer hebt in intimiteit met je vriend. Is er vaak sprake van een verlaagd libido. Het libido wordt bepaald door een mix van hormonen. Het hormoon testosteron heeft de meeste invloed op het libido. Je libido is het hoogst aan het einde van de puberteit. Dit is tussen de leetijden 18 t/m 25 jaar. Vanaf 25 jaar wordt je libido langzaam minder. Echter hoeft dit niet bij ieder persoon zo te zijn. De mate waarin iemand last heeft van een laag of hoog libido wordt vaak beïnvloed door een mix van facetten namelijk.

  • Gezondheid: Ben je fit of juist helemaal niet. De mate van fitheid heeft een grote invloed op je libido.
  • Stress: ga je door een rumoerige tijd en ervaar je veel stress? Dan kan dat weleens de boosdoener zijn.
  • Zwangerschap: ben je zwanger? Tijdens je zwangerschap slaan je hormonen vaak op hol. Als gevolg hiervan kan je libido toenemen maar ook afnemen.
  • Laag libido:  beïnvloed ook de hormoonhuishouding.

Het is belangrijk om goed te bekijken welke facetten er bij jou voor zorgen dat je libido laag is. Vaak is de oorzaak onschuldig en gemakkelijk te verhelpen. Lukt het niet en merk je niet veel vooruitgang. Laat je dan niet tegenhouden en maak een afspraak bij de huisarts.

Schaamlipcorrectie zonder operatie door middel van een effectieve gel. Vtight is het middel om goede resultaten te behalen zonder dat je hiervoor onder het mes moet. Benieuwd? bezoek dan vooral eens een website of zoek Vtight op bol.com

Meer informatie vindt u op:

www.libidoplaza.nl

 

Voor meer info : klikt u hier

Gerelateerde artikelen

Fysiotherapie – Het multitalent van de curatieve behandeling

Een retraite alleen maar religieus? Zeker niet!

De krachtige voordelen van acupunctuur Swalmen