Mathmatch
Image default
Gezondheid

Vitamine en supplementen als extra toevoeging

Je kunt het zo gek niet bedenken. Er zijn zoveel verschillende soorten vitamines voor alle verschillende soorten dingen. De meest bekende zijn waarschijnlijk de vitamines die je met regelmaat op TV ziet. Je weet dat het dan vaak gaat om een bepaald type vitamine zoals vitamine A, vitamine B of vitamine D. Het is echter niet allemaal zo klein als dat je denkt. Zo heb je bijvoorbeeld vitaminen waar je rustig van wordt, die de spijvertering ondersteunen of speciale pillen die helpen tegen acne.

Een bekend vitamine is valeriaan. Deze vitamine staat ook wel bekend om ervoor te zorgen dat je een goede nachtrust hebt. Dit staat ook wel beter bekend als een supplement. Het bevordert een diepere slaap en het werkt om de stresshormonen te verlagen na het eerste gebruik. Hyaluronzuur is ook een goed voorbeeld van een supplement. Hyaluronzuur is namelijk een supplement dat ervoor zorgt dat je huid minder snel veroudert. Dit zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen zonder zorgen ingenomen worden. Als je zeker wilt weten dat je een goed merk te pakken hebt dan moet je op zoek gaan naar topvitamins of dit product. Dit in de vitamine en supplement wereld ontzettend bekende namen.

Naast de supplementen kun je ook denken aan mineralen. Mineralen worden niet in het lichaam aangemaakt en kunnen dus alleen gegeten of gedronken worden om aan te vullen. Hierbij kun je denken aan magnesium, calcium, chloor, fosfor en nog enkele anderen. Dan zijn er ook nog supplementen voor sporters. Deze supplementen bevatten vaak eiwitten die sporters kunnen gebruiken voordat ze beginnen met trainen, omdat dit beter voor de spieren is. Als laatste heb je natuurlijk ook nog de gewone vitaminen. Vitaminen worden door het lichaam zelf aangemaakt, maar niet altijd genoeg en daarom is het soms handig om gebruik te maken van aanvullende vitaminen.

Voor meer info : klikt u hier