Mathmatch
Image default
Gezondheid

Zitstok voor stabiliteit

Een wandelstok ondersteunt u wanneer u wandelt. Het ondersteunt u ook tijdens het gaan zitten en opstaan. Het biedt u extra stabiliteit waardoor u zichzelf zekerder voelt als u gaat wandelen. Bij de zitstok heeft u ook een zitje bij de hand zodat u, indien u een lange wandeling maakt en uit wilt rusten, plaats kunt nemen op het zitje, mocht dat nodig zijn. De zitstok maakt het voor u gemakkelijk om langer op pad te gaan en te genieten van het wandelen. Mooie omgevingen ontdekken is nu weer binnen handbereik omdat uw stoel gewoon met u meeloopt. 

Zitstok met zitting in verschillende standen 

Een goede wandelstok koopt u op maat, de zitstok is kan aangepast worden in verschillende hoogtes waardoor de stok en uw zitting altijd naar uw eigen wensen en hoogte is. U heeft tijdens het zitten en opstaan extra steun en kunt weer rustig gaan genieten van een mooie wandeling als u uitgerust bent. Door de handige greep is de zitstok gemakkelijk in gebruik en voelt deze fijn in uw hand tijdens het wandelen. Steun en stabiliteit is ook voor u, nu gemakkelijk in gebruik middels deze mooie zitstok. 

Kleine simpele oplossingen voor gewone dingen 

Soms kunnen hele gewone dingen zo lastig zijn. Wij bieden voor alle gewone dingen simpele en kleine oplossingen, ondersteunende producten en hulpmiddelen om de gewone dingen voor u weer mogelijk te maken. In onze webwinkel vindt u veel ondersteunende hulpmiddelen voor jong en oud. Voelt u vrij om een kijkje te nemen in ons assortiment. In onze webwinkel kunt u snel gemakkelijk en comfortabel zien wat voor producten wij u kunnen bieden. Al onze producten zijn ondersteunend in alledaagse dingen en/of huishouden. Omdat u zo lang mogelijk alles zelf wilt doen, proberen wij dat voor u mogelijk te maken.

Voor meer info : klikt u hier