Mathmatch
Image default
Gratis en Prijsvragen

Een pechvogel met veel geluk

Frane Selak is een muziekleraar uit Kroatië en waarschijnlijk wel de grootste pechvogel op de wereld. Hieronder leggen we je graag zijn verhaal uit waar je waarschijnlijk steil van achterover zult vallen.

 

In januari van het jaar 1962 zat Frane in een trein tussen de steden Sarajevo en Dubrovnik. De trein war hij in zat ontspoorde plots en stortte zo het ijskoude water in. Bij de val kwamen 18 passagiers om het leven, Frane wist echter als enige wel te ontsnappen met een gebroken arm en enkele blauwe plekken.

 

Een jaar later ging het voor de tweede keer mis voor Selak. Dit keer ging het mis tijdens een reis met het vliegtuig. Terwijl Frane nietsvermoedend in het vliegtuig zat, vloog er plots een deur uit het toestel en Frane werd hierdoor zo naar buiten geworpen. Bij het ongeluk kwamen er 19 mensen om het leven, Frane overleefde het weer. Nu vraag je je natuurlijk af hoe dat kan. Frane zijn val werd wonderbaarlijk gebroken door een grote hooiberg.

 

In 1966 bleek dat geen enkel vervoersmiddel veilig is voor de pech van Frane. In 1966 crasht namelijk een bus waar hij in zat in een rivier. Hierbij kwamen er vier mensen om het leven, natuurlijk hoorde Frane de pechvogel met veel geluk weer niet bij deze vier mensen. Frane wist ook dit ongeluk weer te overleven.

 

In 1970 was het weer eens raak voor Frane. In 1970 stak een defecte benzinepomp zijn auto in brand. Je voelt het alleen al aankomen, hij wist ook in dit geval weer te ontkomen.

 

In 1973 had Frane inmiddels een nieuwe auto, helaas voor hem was deze nieuwe auto ook erg vatbaar voor vuur. De vlammen kwamen zelfs uit de ventilatie. wonderbaarlijk genoeg verschroeide er alleen wat haar bij Frane.

 

Frane had even ruim twintig jaar pauze op zijn ongeluk. In 1995 was het echter weer raak. Het was ook letterlijk raak, Frane werd geschept door een stadsbus. Ook dit wist hij te overleven, hij had zelf maar wat lichte verwondingen.

 

Een jaar na dit ongeluk reed hij een afgrond in met zijn auto. Wonder boven wonder belandde hij in een boom.

 

Heeft deze meneer nou extreem veel pech of extreem veel geluk? Wanneer ik zo veel zou overleven zou ik een lot kopen en ook gelijk de loterij winnen. De eurojackpot win je waarschijnlijk zo met dit soort geluk. Frane wist dus ook de loterij te winnen. Hij kreeg 700.000 euro bijgeschreven op zijn rekening. Zal dit het laatste geluk zijn Frane in het leven van Frane?

 

Voor meer info : klikt u hier