Mathmatch
Image default
Hobby en vrije tijd

Jaarhoroscoop Leeuw 2021 Deel 1

Jaarhoroscoop Leeuw 2021

2021 belooft een jaar te worden met geweldige kansen en vooruitgang voor Leeuw. Je zou dingen voor elkaar kunnen krijgen door je grote charme en verstand. De planeten in horoscoop Boogschutter zijn krachtig geplaatst om je talent aan de wereld te laten zien. Je zou dit jaar met overvloedige middelen worden gezegend. Wees creatief op je best. Verspreid optimisme en wees genereus. Dit jaar zou Leeuw in staat zijn om een ​​aantal nieuwe verbindingen te smeden in het persoonlijke en professionele leven, wat een lange weg zou kunnen gaan bij het vormen van enkele van jouw beste toekomstperspectieven. Dingen en kansen komen op je af zonder veel ophef en vraag, pak het niet vanzelfsprekend op. Maak er goed gebruik van, zo’n gelukkige periode komt maar van tijd tot tijd voor.

Liefdeshoroscoop Leeuw 2021

Dit jaar zou Leeuw – mede horoscoop Vissen –  verlangen naar een verandering in hun liefdesleven of huwelijk. Je zou niet erg toegewijd zijn aan je partner en zou ergens anders heen kunnen dwalen voor een beter bereik. Wees geduldig en laat deze tijd vanzelf afnemen. Liefdesbelangen komen niet tot stand, simpelweg omdat er een gebrek aan begrip is. Wees ook bereid om de zware concurrentie voor je liefde aan te kunnen. Bepaalde gevoelens kunnen je neerhalen.

Gebruik dit jaar om nieuwe wegen te verkennen in je liefdes- of huwelijksactiviteiten. Het gewone leven kan je romantische buien bederven. Het jaar geeft echter de voorkeur aan de alleenstaande Leeuw om een ​​geschikte partner te vinden. Ze zouden iemand kunnen ontmoeten – hoogstwaarschijnlijk met horoscoop Steenbok – die zowel mentaal als fysiek met hen in overeenstemming is. Reageer niet overdreven, geef je partner zijn of haar eigen tijd en vrijheid. Te veel verstikking kan gevolgen hebben voor jouw relaties.

Het hele jaar door zou Leeuw te maken krijgen met beproevingen en testen in de liefde en het huwelijk. Het zou uitsluitend te wijten zijn aan een gebrek aan communicatie of misverstanden. Wees optimistisch, je kunt je liefde winnen door je warmte. Een potentieel huwelijk zit er waarschijnlijk meer in voor de meer toegewijde Leeuw dit jaar.

De meeste Leeuwen zouden echter prioriteit geven aan financiën en carrière dan aan liefde en huwelijk. Leeuw moet er echter voor zorgen dat hun partner tolerant is ten opzichte van hetzelfde. Neem de tijd om jouw partner in een nieuw licht te begrijpen en breng voldoende tijd met hem of haar door om in hun goede straatje te komen. Zorg ervoor dat je begrip over de hele linie gaat.

Gezondheidshoroscoop Leeuw 2021

De planeten in Waterman zijn gunstig geplaatst voor Leeuw, zodat er geen grote gezondheidsproblemen zouden zijn. jouw energieniveau en vitaliteit zullen toenemen naarmate het jaar vordert. Volg een uitgebalanceerd dieet, oefen lichamelijke activiteit en vermijd roken en drinken. Er zouden echter oscillerende perioden zijn van hoge en lage energieniveaus. Op het ene moment zou je hyperactief zijn en op het andere moment zou je uitgeput kunnen raken, zelfs van de minste fysieke activiteit. Om een ​​goede balans te behouden, eet je groenten en fruit in plaats van je toevlucht te nemen tot koolhydraten met veel calorieën.

Span jezelf dezer dagen niet fysiek en mentaal in. Veel rust en verjonging zijn hard nodig voor je fysieke en mentale zelf. Wees ook voorbereid met het omgaan met momenten van depressie. Spirituele bezigheden en meditatie zouden je gemoedsrust geven. Leeuw, pas het hele jaar door op voor zenuwproblemen. Stress en spanning moeten onder controle worden gehouden, anders kun je gezondheidsproblemen krijgen. Voorkomen is beter dan genezen, bezoek af en toe je arts als je je niet goed blijft voelen en in onbalans bent.

Bron:
Zodiac Horoscoop