Mathmatch
Image default
Hobby en vrije tijd

Weer naar de cinema of mag het iets anders zijn?

Speeddating Gent heeft een leuk alternatief klaar staan!

Ben je een avondje uit aan het plannen met je vrienden? Je kan alweer naar de cinema trekken en hopen op een film die je nog niet hebt gezien. Of je kan een avondje gaan stappen in de discotheek, maar dat wordt misschien wat laat voor een gewone weekdag?

Heb je al eens gedacht aan een avondje speeddaten in Gent?

Het is de ideale activiteit om alleen te doen of om met je single vrienden en vriendinnen te beleven. Bij Speeddating Gent ga je namelijk een hele avond doorbrengen met minstens 7 vrijgezellen uit je buurt en van jouw leeftijd.

Bij Speeddating Gent is een gezellige avond trouwens verzekerd. Het wordt een avond vol interessante ontmoetingen en afwisselende praatjes. Tijdens de speeddate in Gent ga je namelijk met elke vrijgezel kennismaken en 7 minuten praten. Na 7 minuten schuiven de heren door naar het volgende tafeltje en de volgende te ontmoeten dame. Zo heb je op het einde van de avond minstens 7 vrijgezellen ontmoet.

Heb je iedereen gesproken? Je hoeft nog niet naar huis, want je kan ook gerust nog even napraten aan de bar. De avond stopt pas als jij dat zegt. Zelfs dan betekent dat trouwens nog niet het einde van je speeddating Gent avontuur…

Wanneer je thuis komt, kan je via de website aanduiden wie je graag opnieuw wil zien om hem/haar beter te leren kennen. Is de “klik” wederzijds, dan versturen we jullie elkaars contactgegevens zodat je je date kan gaan plannen.

Speeddating wordt niet alleen in Gent georganiseerd. Er zijn maar liefst 8 locaties in Vlaanderen waar je naartoe kan trekken. Wat denk je bijvoorbeeld van Speeddating Leuven? Neem maar eens een kijkje in de kalender want speeddating wordt vaker georganiseerd dan je denkt, en steeds op een weekdag!

Voor meer info : klikt u hier