Mathmatch
Image default
Kunst en Kitsch

Een schilderij maakt elke bezoeker blij

Je komt binnen in je woning en ziet al je vertrouwde meubels, je televisiehoekje, je bank, eethoek en al je waardevolle meubelstukken. Maar toch mist er ergens iets, je inrichting voelt niet helemaal compleet. Dan kijk je naar de lege muur en besef je wat er ontbreekt, een mooi kunstwerk dat iets extra’s biedt aan de ruimte en direct de aandacht trekt.

Heb je dit gevoel ook in jouw huis? De oplossing is simpel: een schilderij kopen. Natuurlijk is kunst een kwestie van smaak en houdt niet iedereen van hetzelfde type schilderij. De een houdt van een realistisch schilderij, de ander juist weer van een abstract schilderij.

Maar het mooie is dat er zo veel schilderijen op de wereld zijn, dat er voor iedereen wel een geschikt schilderij is om in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer te hangen. Of ergens anders uiteraard, waar jij maar wil!

Er zijn zoveel keuzes beschikbaar op de website van Artello.nl dat de kans klein is dat je geen schilderij vindt wat jij op zou hangen. Allemaal handgeschilderd door jonge getalenteerde kunstenaars, nu ben je er op tijd bij voordat ze beroemd zijn en gigantisch duur worden.

Kom je er ondanks de meer dan 500 ontwerpen toch niet uit en vind je niet precies wat jij wil? Dan kun je zelfs nog je geheel eigen schilderij laten maken. Stuur een foto in met een prachtige herinnering van jou en laat het vereeuwigen op het witte doek. Een gigantisch mooi cadeau en nog leuker om zelf te houden en op te hangen!