Mathmatch
Image default
Management

Small business start up

10 stappen om een bedrijf te starten

Het starten van een bedrijf vereist planning, het nemen van belangrijke financiële beslissingen en het voltooien van een reeks juridische activiteiten. Scroll naar beneden voor meer informatie over elke stap.

 

Terug naar alle onderwerpen

Marktonderzoek doen

1

Marktonderzoek uitvoeren

Marktonderzoek zal u vertellen of er een kans is om van uw idee een succesvol bedrijf te maken. Het is een manier om informatie te verzamelen over potentiële klanten en bedrijven die al actief zijn in uw regio. Gebruik die informatie om een concurrentievoordeel voor uw bedrijf te vinden.

 

Schrijf uw businessplan

2

Schrijf uw businessplan

Uw ondernemingsplan is de basis van uw bedrijf. Het is een stappenplan voor hoe u uw nieuwe bedrijf gaat structureren, leiden en laten groeien. U zult het gebruiken om mensen ervan te overtuigen dat werken met u – of investeren in uw bedrijf – een slimme keuze is.

 

Financier uw bedrijf

3

Financier uw bedrijf

Aan de hand van uw ondernemingsplan kunt u berekenen hoeveel geld u nodig hebt om uw bedrijf te starten. Als u dat bedrag niet bij de hand hebt, zult u het kapitaal moeten ophalen of lenen. Gelukkig zijn er meer manieren dan ooit om het kapitaal te vinden dat u nodig hebt.

 

Kies uw bedrijfslocatie

4

Kies uw vestigingsplaats

De locatie van uw bedrijf is een van de belangrijkste beslissingen die u zult nemen. Of u nu een fysieke zaak opzet of een online winkel lanceert, de keuzes die u maakt kunnen van invloed zijn op uw belastingen, wettelijke vereisten en inkomsten.

 

Kies een bedrijfsstructuur

5

Kies een bedrijfsstructuur

De juridische structuur die u voor uw bedrijf kiest, is van invloed op de registratievereisten voor uw bedrijf, de hoogte van de belasting die u betaalt en uw persoonlijke aansprakelijkheid.

 

Kies uw bedrijfsnaam

6

Kies uw bedrijfsnaam

Het is niet eenvoudig om de perfecte naam te kiezen. U wilt er een die uw merknaam weergeeft en die uw karakter weergeeft. U moet er ook zeker van zijn dat uw bedrijfsnaam niet al door iemand anders wordt gebruikt.

 

Registreer uw bedrijf

7

Registreer uw bedrijf

Zodra u de perfecte bedrijfsnaam hebt gekozen, is het tijd om deze wettelijk vast te leggen en uw merk te beschermen. Als u zaken doet onder een andere naam dan uw eigen naam, moet u zich registreren bij de federale overheid, en misschien ook bij de overheid van uw staat.

 

Verkrijg federale en nationale belasting-ID’s

8

Verkrijg federale en nationale belasting-ID’s

U gebruikt uw werkgeversidentificatienummer (EIN) voor belangrijke stappen om uw bedrijf te starten en te laten groeien, zoals het openen van een bankrekening en het betalen van belastingen. Het is als het ware een sofinummer voor uw bedrijf. Sommige – maar niet alle – staten vereisen dat u ook een fiscaal identificatienummer krijgt.

 

Licenties en vergunningen aanvragen

9

Vergunningen aanvragen

Houd uw bedrijf draaiende door te voldoen aan de wettelijke voorschriften. Welke vergunningen u voor uw bedrijf nodig hebt, verschilt per bedrijfstak, staat, locatie en andere factoren.

 

Een zakelijke bankrekening openen

10

Open een zakelijke bankrekening

Een betaalrekening voor kleine ondernemingen kan u helpen bij juridische, fiscale en dagelijkse aangelegenheden. Het goede nieuws is dat het gemakkelijk is om er een te openen als u de juiste registraties en papieren bij de hand hebt.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/