Mathmatch
Image default
Marketing

Reclame achter een vliegtuig

Wie kent het beeld niet? Je ligt op het strand en geniet van het mooie weer. Boven je hoofd zie je een klein vliegtuig met daarachter een reclametekst: luchtreclame.
Luchtreclame bestaat al decennialang en het biedt veel mogelijkheden voor het vergroten van – onder andere – de naamsbekendheid van bedrijven. Natuurlijk zijn er meer manieren om reclame te maken. Denk daarbij aan dag- en weekbladen, televisiereclame en banners op internet. Al deze reclame-uitingen kennen hetzelfde probleem: men slaat ze vrij eenvoudig over. Banners worden weggeklikt, pagina’s worden omgeslagen en tijdens de televisiereclame schenkt men nog maar weer eens een kopje koffie in.

Luchtreclame kent al die belemmeringen niet, het is directer. Als mensen een klein vliegtuig horen, kijkt men onwillekeurig naar boven, waarna de reclametekst als vanzelf wordt gelezen. Zo simpel werkt reclame achter een vliegtuig.
De medewerkers van luchtreclame.com hebben veel ervaring en spreken graag de mogelijkheden met u door, bovendien denkt men op een creatieve manier met u mee.

 

 

Voor meer info : klikt u hier