Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Functionele tassen

Het valt mij heel vaak op dat winkels die tassen aanbieden geen enkel oog hebben voor de functie die die tassen uiteindelijk zouden moeten gaan vervullen. Ik zit al jaren op voetbal en eens per twee jaar koop ik een nieuwe tas. Waar ik ook zoek het lijkt wel alsof tassen niet meer functioneel mogen zijn tegenwoordig. Voor mij is het belangrijk dat mijn schoenen in de tas kunnen en dat mijn noppen dan niet meteen door de stof heen steken. Het lijkt mij niet een heel onmogelijke eis, maar als ik zo in het huidige aanbod kijk dat de winkels mij presenteren dan begin ik soms wel eens een beetje aan mijzelf te twijfelen.

Tassen van sterke materialen

Wat voor mij erg belangrijk is, is dat damestassen van stevige materialen zijn gemaakt. Op die manier krijg je een product dat, bij wijze van spreken, tegen weer en wind bestand is en dat niet meteen bij het eerste gebruik al scheurt. Ik heb dit al een aantal keren meegemaakt en het levert mij elke keer weer een hoop frustraties op. Vandaar dat ik tegenwoordig niet meer genoegen neem met het eerste het beste product dat ik tegenkom maar oriënteer ik mij eerst goed op wat er verder op de markt te krijgen is.

Ik heb gevonden wat ik zocht

Uiteindelijk heb ik op internet een webpagina gevonden waar ze enkel heel stevige tassen in het assortiment hadden. Ik waande mij werkelijk in het paradijs. Nog nooit heb ik zoveel hoogwaardige producten bij elkaar op een webpagina zien staan. Kortom ik zocht:

  • een stevige tas
  • een product dat een lange tijd mee zou kunnen gaan
  • en dat alles voor een aantrekkelijk prijsje

Ik kan zeggen dat ik alle drie punten verwezenlijkt heb zien worden en dat maakt mij blij.  

Voor meer info : klikt u hier