Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de voordelen van sneaker werkschoenen?

Sneaker werkschoenen zijn moderne werkschoenen met een sportieve uitstraling. Ze zijn flexibel, comfortabel en licht. Maar ze zien er vooral uit als gewone sneakers. Het verschil is dat sneaker werkschoenen voldoen aan de veiligheidseisen van moderne werkschoenen. Daarom zijn werkschoenen verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen. De meest aanbevolen veiligheidsschoenen zijn schoenen die voldoen aan de S1P- of S3-norm. Met deze sneakers ben je beschermd tijdens het werken en zie je er goed uit.

In welke normeringen zijn sneaker werkschoenen beschikbaar?

  • Onbeveiligd
  • S1P
  • S2
  • S3

Voor wie zijn ze?

Sneaker werkschoenen zijn vaak lichter dan gewone werkschoenen en er zijn werkschoenen die geschikt zijn voor elk beroep, maar elk beroep heeft andere eisen en wensen. Zo heeft iemand die  in een magazijn werkt andere behoeften dan iemand die  in de bouwsector werkt. Wil je weten welke werkschoenen geschikt zijn voor jouw beroep? Gelieve ons te contacteren! Wij helpen u graag!

Ze blijven innoveren

Het gekke is dat werkschoenen na verloop van tijd  steeds meer technieken en ontwerpen uit de wereld van sportschoenen overnemen. Een voorbeeld hiervan is het bekende BOA SYSTEEM. Dit zijn zolen gemaakt van zeer ademende materialen waarmee je goed kunt presteren tijdens het dragen van de schoenen, met aandacht voor comfort en veiligheid. Kortom, trek luxe en technische schoenen aan!

Welke normering wordt het meest gebruikt?

S3 veiligheidsschoenen zijn het populairst. S3-schoenen bieden de meeste bescherming, zodat ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Het nadeel is dat de S3-schoenen niet volledig waterdicht zijn, maar ze zijn wel waterafstotend.

Geen sneaker werkschoenen nodig maar uniform werkschoenen?

Er zijn verschillende taken waarbij je netjes gekleed moet komen ,Misschien moet je zelfs een uniform dragen. Denk aan kantoorpersoneel, beveiligers, catering, etc. er zijn ook geweldige werkschoenen van werkschoen.com (of uniforme werkschoenen) speciaal voor die klussen. Schoenen waarmee je er verzorgd uitziet. Uiteraard behoren deze veiligheidsschoenen ook tot de S2 of S3 norm, die voor een goede veiligheid voor je voeten kan zorgen.