Mathmatch
Image default
Onderwijs

Volg een opleiding tot commercieel administratief medewerker

Werken als administratief medewerker is iets dat veel mensen aantrekt. Het kan om een fulltime of parttime functie gaan dus ook voor mensen die wat minder uur per week beschikbaar zijn kan het aantrekkelijk zijn. Wil je graag de commerciële kant op met je administratieve werk? Kies er dan voor om als commercieel administratief medewerker aan de slag te gaan.

Taken van de commercieel administratief medewerker

Een commercieel administratief medewerker houdt zich met zeer uiteenlopende zaken op administratief gebied bezig. Zo kan het voorkomen dat je offertes maakt, contact hebt met klanten, klachten behandelt of de voorraad bijhoudt maar dit zijn slechts een paar voorbeelden. De functie zal geen een dag hetzelfde zijn omdat er zoveel bij komt kijken.

 

Opleiding volgen voordat je gaat werken

Als je goed voorbereid aan de slag wilt als commercieel administratief medewerker is het zaak dat je daar eerst een goede opleiding voor volgt. Daarbij leer je wat de functie allemaal inhoudt en kun je dit toepassen in de praktijk. Bovendien geeft een goede opleiding je een betere kans op de arbeidsmarkt.

Inhoud opleiding commercieel administratief medewerker

Bij opleider Fabius kun je terecht voor een opleiding tot commercieel administratief medewerker. De opleiding bestaat uit twee delen. In het eerste deel word je opgeleid tot algemeen administratief medewerker terwijl je in het tweede deel een specialisatie volgt voor commercieel administratief medewerker. Deel twee kun je volgen als je deel één afgerond hebt. De opleiding bestaat uit een vaststaand aantal uren klassikaal onderwijs dat op meer dan 50 locaties in het land gevolgd kan worden. Voor alle informatie over locaties, lestijden en kosten neem je het beste eerst een kijkje op de website van Fabius Opleidingen of vraag je een brochure aan. Aanmelden voor een opleiding doe je snel en eenvoudig online.

Voor meer info : klikt u hier