Mathmatch
Image default
Sport

Op zoek naar een sportief cadeau? Deze ballen kun je bedrukken met logo

Heb je binnenkort een sportevenement? Of wil je thuiswerkende collega’s tijdens een drukke periode iets geven tegen de stress? Of zoek je een zomers cadeau? Denk dan eens de optie om ballen te bedrukken. Voor elke gelegenheid bestaat er namelijk een bal die je kunt bedrukken met een logo en de kleuren van jouw huisstijl. Zo heb je een sportief en origineel cadeau.

Stressbal

Een stressbal is een geschikt middel om te gebruiken tijdens een stressvol moment. Door erin te knijpen, zul je merken dat de angst die je op dat moment voelt sneller afneemt.

Dus heb je collega’s die stress ervaren voor een deadline? Geef ze dan een bedrukte stressbal cadeau. Daarnaast zijn stressballen ook geschikt om handspieren te trainen en het zorgt ervoor dat je informatie sneller opslaat. Kortom, een stressbal is een multifunctioneel promotieartikel met vele voordelen.

Strandbal

Ben je op zoek naar een zomers cadeau dat relatief goedkoop is en uw merk duidelijk neerzet? Kies dan voor een strandbal. Want naast dat een strandbal perfect past bij het zomerse thema, is het ook mogelijk om de strandbal te bedrukken met uw logo. Een strandbal heeft namelijk een groot drukoppervlak, waardoor het logo mooi tot zijn recht komt en de attentiewaarde wordt verhoogd. Met een relatief goedkope give-away bereik je een grote groep mensen op een mooie stranddag.

Fitness bal Tegenwoordig zie je veel mensen sporten met een grote fitness bal. Dit fitness item is namelijk zeer geschikt voor het trainen van je core en pak je meerdere spiergroepen tegelijk mee. Ook bij fysiotherapie wordt deze bal veel gebruikt om stabiliteit te trainen. Daarnaast kunt je de fitness bal ook bedrukken met je eigen logo en de kleur van je huisstijl. Ideaal voor in je eigen sportschool of om weg te geven aan klanten of collega’s.

Bal voor balsporten

Organiseer je binnenkort een sportdag of een teambuildingsdag voor collega’s? Dan zul je vast en zeker een onderdeel organiseren waarbij je een voetbal, tennisbal, handbal of golfbal gebruikt. Dan is het een leuk idee om deze te bedrukken met je eigen logo of ontwerp en deze naderhand mee te geven aan de deelnemers. Zo hebben ze een aandenken aan deze sportieve en sociale dag.

Gerelateerde artikelen

Steppen is voor iedereen, ook voor volwassenen

Heeft u behoefte aan een personal trainer in Veenendaal?

De juiste uitrusting per sport