Heerlijk ontspannen tijdens een verblijf in een kampeerboerderij in de buurt van Putten

Tijdens uw verblijf in een kampeerboerderij in de buurt van Putten kunt u heerlijk ontspannen. Voor iedereen van de groep is er meer dan voldoende te doen. Op de kampeerboerderij in Gelderland, die door de verspreiding over meerdere locaties onderkomen kan bieden aan ruim 100 personen, zijn diverse recreatiemogelijkheden. Zo kunt u heerlijk wandelen in de bossen met uw familie, speurtochten doen tijdens uw schoolreisje of lekker buiten sporten met uw vereniging op de volleybal- of voetbalvelden. Maar dat niet alleen; u kunt er ook heerlijk eten. Zo kunnen er barbecues voor u worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk patat te bestellen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u ’s morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt? Dan is er de mogelijkheid vers brood van de bakker te laten komen.

Onvergetelijk schoolkamp bij kampeerboerderij in Putten, in de provincie Gelderland

Bent u op zoek naar een schoolkampaccommodatie met voldoende leuke activiteiten voor kinderen? Kies dan voor de kampeerboerderij nabij Putten. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij in Gelderland, in de omgeving van Putten, dus nooit te vervelen. Bent u met een grote groep? Dan bieden de grote ruimtes van de kampeerboerderij genoeg ruimte voor ruim 100 personen.

Diverse recreatiemogelijkheden bij kampeerboerderij in Gelderland nabij Putten

Bent u benieuwd wat er allemaal te doen is in de omgeving van de kampeerboerderij in Gelderland? U hoeft zich er in ieder geval geen moment te vervelen. Zo kunt u in de buurt heerlijk zwemmen, paardrijden, midgetgolfen, bowlen en kanoën of andere watersporten beoefenen. Bezoekt u liever een pretpark? Dan zijn de Koningin Juliana Toren en Apenheul in Apeldoorn, Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World in Biddinghuizen en Dierenpark Amersfoort allemaal op een steenworp afstand. Zo is er altijd wat te vinden dat voor uw gezelschap leuk is. Daarnaast is er op de kampeerboerderij ook genoeg te beleven. Zo is er de mogelijkheid buiten te sporten op het voetbalveld of te spelen op de springkussens. Binnen kunt u bijvoorbeeld darten, sjoelen en tafeltennissen. Bent u met een grote groep? Geen probleem; de kampeerboerderij biedt plaats aan meer dan 100 personen!

Voor meer info : klikt u hier