Mathmatch
Image default
Tweewielers

De plooifiets van Brompton is het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring

Heeft u al eens kennisgemaakt met de plooifiets van Brompton? Veel mensen die eens een vouwfiets van dit merk hebben gekocht, willen eigenlijk nooit meer anders. Het is dan ook zo dat dit merk steeds weer met nieuwe, innovatieve en vooral praktische modellen op de markt komt. De plooifiets van Brompton mag zich rekenen tot de beste vouwfietsen op de markt en deze status wordt uiteraard niet voor niets verkregen. Het merk bestaat al meer dan 40 jaar en dat betekent dat er voor ieder nieuw model plooifiets van Brompton een beroep kan worden gedaan op tientallen jaren ervaring.

De charme en het gemak van deze plooifiets van Brompton

De plooifiets van Brompton is allang niet nieuw meer op de markt, maar er komen uiteraard wel steeds nieuwe modellen beschikbaar. Het bedrijf, dat de eerste Brompton plooifietsen introduceerde in 1979, laat dan ook goed zien dat het met de tijd mee gaat. Anderzijds houdt het bedrijf wel vast aan de charme die gekoppeld is aan de plooifiets. Gaat u naar een professionele fietsenwinkel, zoals ZwaanBikes in Rotterdam, dan kunt u zien dat de modellen van nu niet heel sterk afwijken van de modellen van jaren terug. Het ontwerp is niet veel veranderd, maar de kwaliteit is veel beter en het gebruik van de vouwfiets van Brompton wordt steeds comfortabeler. Dat is wat de tijd met het design doet.

Heeft u nooit eerder op een plooifiets van Brompton gereden?

Veel mensen die ervaring hebben met vouwfietsen zijn goed bekend met de plooifiets van Brompton. Het is dé vouwfiets onder de vouwfietsen. Heeft u nooit eerder op de vouwfiets van Brompton gereden? Dan is het zeker aan te raden om het eens te proberen. U bent gegarandeerd direct verkocht. Uiteraard kunt u bij een goede fietsenzaak, zoals ZwaanBikes, terecht voor de aanschaf van uw plooifiets Brompton. Wilt u eerst meer weten over deze unieke, innovatieve en hoogwaardige vouwfiets? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met deze ervaren partij.

 

 

 

https://czwaan.nl/