Mathmatch
Image default
Vakantie

Turkije visum

Op vakantie naar Turkije
Het is weer zomer dus iedereen gaat massaal op vakantie. Turkije is de afgelopen jaren gegroeid tot een populair vakantieland. Veel zonnige dagen en weinig neerslag. Tevens is Turkije zeer betaalbaar.

Het vliegtuig is het meest gekozen vervoermiddel naar Turkije. Wanneer u op het vliegveld aankomt is het handig om een aantal dingen te weten.

Visum Turkije
Misschien bent u al eerder naar Turkije geweest, dan is dit niks nieuws, maar wanneer u Turkije binnen wil komen, heeft u een visum nodig. Dit visum Turkije is verkrijgbaar op het vliegveld voor 25 euro. Het is belangrijk om te weten dat u het visum moet kopen voordat u de paspoortcontrole door kan. Zonder visum komt u namelijk niet door de controle.

Online e visum Turkije
Het visum voor Turkije kopen op het vliegveld, had volgens de Turkse overheid veel nadelen. Er waren namelijk eindeloze wachtrijen voor het visum. Dit moest sneller kunnen. Daarom is het sinds kort mogelijk om het evisum online te bestellen. Het evisum voor Turkije is heel gemakkelijk online aan te vragen voor € 24,95.

Als eerst moet u uw NAW-gegevens invullen en vervolgens de paspoortgegevens, zoals documentnummer, afgiftedatum enzovoorts. Wanneer u denkt dat uw aanvraag compleet is, kunt u op aanvraag controleren klikken en verder gaan naar de betaling. Bij de betaling heeft u keuze tussen iDeal of MisterCash. Na dat u heeft betaald zult u binnen 24 uur uw visum ontvangen en kunt u onbezorgd op reis!

Fijne vakantie!

Voor meer info : klikt u hier