Mathmatch
Image default
Vakantie

Weekendje weg met kids

Wordt het niet weer eens tijd voor een weekendje weg met de kids? Dan heb je geen zin om een halve dag in de auto te zitten. Gelukkig hoef je niet ver, want in Nederland kun je elk weekend van het jaar op een andere plek een heerlijk weekendje weg met de kids beleven. Van een kort verblijf op de camping, tot een huisje midden in de natuur of een villa aan het strand. Het kan allemaal.

Boek bijvoorbeeld een mooie wellnesslodge in Hellendoorn. Overdag gaan jullie met de kids naar het pretpark, `s avonds komen jullie lekker bij in het bubbelbad.

Ook leuk voor een weekendje weg is een vakantievilla in Tholen (Zeeland). Tijdens een lekker laat ontbijt geniet je van een prachtig uitzicht, om daarna lekker naar een strandje te gaan, of de Deltawerken te leren kennen.

Kindvriendelijke adresjes

Bij glampings.com kennen we kindvriendelijke adresjes in heel Nederland (en daarbuiten). Denk aan glampings met extra uitgebreide speeltuinen, een (overdekt) zwembad , animatie en andere faciliteiten speciaal voor de kleintjes.

Wie een weekendje weg met de kids organiseert doet er dus goed aan onze site te bezoeken. Om het je nog makkelijker te maken hebben we zelfs een aparte pagina gemaakt met glampings die perfect zijn ingericht voor een weekendje weg met de kids (klein en groot).

Blader door het aanbod en ontdek de veelzijdigheid van Nederland. Met glampings in alle soorten en maten zit er gegarandeerd een glamping bij die iedereen de smartphone of tablet even doet vergeten.