Mathmatch
Image default
Webdesign

Website laten maken door studenten? Pas op!

Natuurlijk zou u graag een website laten maken door studenten. Het is namelijk heel erg goedkoop! Studenten kosten veel minder dan webdesign bureau’s. Maar is het dan wel zo handig om voor deze onervaren webdesigners te kiezen? En niet voor een professioneel webdesign bureau? In dit blogje leg ik graag de voor- en nadelen uit.

Voordelen en nadelen website laten maken door studenten

Zoals ik al zei is een website laten maken door studenten vooral heel erg goedkoop. Dit is al gauw aantrekkelijk voor vooral beginnend ondernemers. Bijvoorbeeld wanneer hij of zij het werk zwart doet. Hier kunnen webdesign bureau’s niet tegenop.

Maar ja, leveren die studenten dan wel zo’n goede kwaliteit? Dit valt helaas te betwijfelen. Ook de service daarna, wanneer de website is afgeleverd, is vaak niet goed. De student heeft meerdere interesses en zal er minder tijd aan besteden dan een speciaal webdesign bureau.

SiteToGo

Een voorbeeld van een webdesign bureau is SiteToGo. Hier betaal je €450,- voor een website. Dit is, in vergelijking met concurrenten, nog een lage prijs! Zij maken gebruik van een zelf ontwikkeld webbeheersysteem. Hier kan de klant gemakkelijk zelf allerlei dingen aanpassen zoals teksten en afbeeldingen. Bij een website laten maken door studenten is de kans zeer groot dat zij de website maken in een systeem wat zeer complex is. En u dit dus niet zelf kunt aanpassen.

Daarnaast zijn de website van SiteToGo technisch zeer goed. Zij maken gebruik van templates, waardoor u gegarandeerd ook de technisch goede website in uw beheer zult hebben. Ik ben zelf klant bij dit webdesign bureau en het bevalt mij zeer goed! SiteToGo is dus een echte aanrader, in plaats van uw website te laten maken door studenten. Goedkoop, hoog in Google, gemakkelijk zelf aan te passen en vrijblijvende support.

 

Voor meer info : klikt u hier