Mathmatch
Image default
Wijn

Rode wijnglazen met een grote kelk.

Rode wijnglazen verschijnen tegenwoordig in vrijwel alle soorten en maten. Het is van belang voor de rode wijn dat de kelk groot genoeg is. Rode wijn bevat diverse aroma’s en complexe smaken. Deze aroma’s moeten allemaal tot ontwikkeling komen om uiteindelijk tot een complexe smaak te komen. Het is belangrijk om rode wijn hiervoor de ruimte te geven in tegenstelling tot witte wijn. Witte wijn is een stuk minder complex. Zodra je de wijn de ruimte geeft om te ontwikkelen vervliegen alle aroma’s en blijf je achter met relatief weinig nasmaak. Bij rode wijn ligt dit dus heel anders en mag je best een grote kelk hebben.

De voordelen van rode wijnglazen inschenken in een kelk.

Als je rode wijn gaat inschenken in een wijnglas met een grote kelk, dan zijn er een aantal voordelen te noemen. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet waarom je moet shoppen voor grote rode wijnglazen:

    • Meer ruimte voor de ontwikkeling van aroma’s.
    • Complexe wijnen krijgen de ruimte om te ontwikkelen.
    • De wijnglazen staan extra chique op tafel.
    • Rode wijnglazen voor de liefhebber.
    • Meer ruimte om je favoriete wijn te laten walsen.

 

Rode wijnglazen online bestellen.

Het vinden van rode wijnglazen gemaakt van echt kristalglas met een grote kelk is zeldzamer, dan je zou denken. In tv-series en films zie je de wijnglazen soms weleens voorbij komen. Helaas blijkt het vrij lastig om de rode wijnglazen ook echt in de winkel te vinden. Vooral als je geen € 80 voor een setje wil neerleggen. In de rode wijnglazen shop verkopen we de grote rode wijnglazen voor een klein bedrag. Handig als je niet teveel wilt besteden aan een set nieuwe wijnglazen!

Voor meer info : klikt u hier