De mooiste houten vloeren vindt u in Veenendaal!

Mathmatch

Bent u op zoek naar de mooiste houten vloeren en bent u woonachtig in Veenendaal of omgeving? Kom dan eens langs bij Ambifloor! Wij hebben een ruim assortiment aan houten vloeren in vele verschillende afwerkingen en kleuren. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen onze medewerkers u graag op weg met deskundig en persoonlijk advies om uiteindelijk tot uw keuze te komen.

Ambifloor in Veenendaal: ruime keuze in houten vloeren!

Bij Ambifloor in Veenendaal heeft u een ruime keuze in de mooiste houten vloeren. Wij vinden dat de natuur in al haar schoonheid niet te overtreffen is, maar u met een robuuste houten vloer in huis aardig dicht in de buurt komt.

Een houten vloer geeft uw gehele interieur een sfeervolle, verfijnde uitstraling en past bij iedere woonstijl. Of u nu houdt van klassiek of juist van modern: er is altijd een houten vloer die bij u en uw smaak past. Wij werken voornamelijk met eikenhout, maar leveren in principe ook iedere andere houtsoort.

Wij hebben houten vloeren in veel verschillende kleuren en afwerkingen, en iedere vloer is uniek. Zo kiest u bij ons zelf de dikte van het hout, de breedte van de planken en de sortering van de houtsoorten. U krijgt een vloer die u niet snel bij iemand anders zal zien.

Een houten vloer van Ambifloor is ook nog eens onderhoudsarm. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw houten vloer maar liefst 10 jaar geen intensief onderhoud behoeft: een simpele stofzuig- en dweil beurt is voldoende om uw vloer in topconditie te houden.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod houten vloeren? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie in onze showroom. U kunt bij ons terecht voor deskundig en persoonlijk advies omtrent uw houten vloer, maar ook voor ander woon- en interieuradvies.

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Desgewenst kunt u op afspraak ook bij ons langskomen in de avonduren. Wilt u liever eerst uw vragen beantwoord hebben voordat u langskomt? Dan kunt u ons bereiken per e-mail of per telefoon.

Voor meer info : klikt u hier