Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Een nieuw huis kopen in 2021

De prijzen van koopwoningen zijn de laatste maanden enorm gestegen. Wanneer de prijzen van nu worden vergeleken met de prijzen van het vorige jaar dan valt op dat deze met bijna 20% zijn gestegen. Dit betekent dat een huis van 300.000 euro inmiddels zo’n 360.000 euro kost. Laatst was er zelfs in het nieuws dat de gemiddelde prijs van een huis de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Op dit moment ligt de huizenprijs op zo’n 400.000 euro. Voor een starter is dit onbetaalbaar. Bedenk maar eens dat een starter net van school komt of pas misschien twee of drie jaren echt fulltime werkt. De aankoop van een huis van 400.000 euro is dan bijna onmogelijk. Er zullen namelijk niet veel banken zijn die aan deze mensen een hypotheek zullen verstrekken.

Een huurhuis

De aankoop van een nieuw huis kan dus maar beter nog even op de lange baan geschoven worden. Het goede nieuws is dat de prijzen van huurhuizen inmiddels wel dalen. Dit is dus een prima alternatief. Door te kiezen voor een huurhuis ben je verzekerd van woonruimte. Bij de inrichting van het huis kan er worden gekeken bij de Ikea voor spullen. Voor een bed kan er het beste gekeken worden bij de Jysk. Bij de Jysk zijn ook vaker diverse acties. Om meer over deze acties te weten te komen kan er contact worden opgenomen met de jysk klantenservice. Zij kunnen deze acties telefonisch toelichten. Voor eventuele extra vragen kan er ook contact opgenomen worden met Jysk via de e-mail. Voor een snelle vraag voldoet het bekijken van de FAQ op de eigen website van Jysk.

Klussen in je nieuwe huis

Voor eventuele klussen kan er een bezoek worden gebracht aan de Hornbach. Het kan voorkomen dat deze winkel niet in de buurt ligt. De Gamma, Praxis of Karwei zijn voorbeelden van prima alternatieven voor de Hornbach. Het enige echte verschil is dat de Hornbach een uitgebreider assortiment heeft en dat de schaal waarop het assortiment wordt uitgestald bij de Hornbach veel groter is. Naast het bezoeken van deze winkels is het mogelijk om op internet te zoeken naar de spullen die je nodig hebt.

https://web-wings.nl/