Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Industriële wandlampen modern?

Jazeker, industriële lampen zijn helemaal hip tegenwoordig. Maar hoe past die nu eigenlijk in je strakke interieur. Je hebt vierkante stoelen staan, glazen tafels en er hangen overal ledspots aan je plafond waarmee je de kamer verlicht. Maar juist een industriële wandlamp gaan heel gaaf staan bij een design interieur.

Industrieel is enorm strak, zonder dat het bij de vaste vierkanten en rechthoeken blijft. Juist de stoere vormen van een industriële wandlamp kunnen je interieur complementeren. Je wilt toch juist vaste patronen doorbreken met je revolutionaire interieur? Juist dan is een industrielamp de manier!

Maar ook bij minder design-niveau interieurs is het een gaaf item, je krijgt een wat stoerdere uitstraling in je interieur, zonder al te veel te moeten veranderen. Door gebruik van trendy kleuren zijn de lampen ook perfect te combineren met moderne interieurs. Ook wanneer je veel donkere kleuren gebruikt kan het heel leuk zijn om eens een mintgroene lamp op te hangen. De kleur die je aanbrengt in je interieur zorgt voor een lekker frisse uitstraling, het extra licht wat een wandlamp geeft zorgt ervoor dat je interieur erg nog hipper uitziet. Open en fris zijn de twee termen die je vooral naar voren ziet komen als het om trends gaat op gebied van woninginrichting.

Ook zijn wandlampen de ideale accentlampen, boven een schilderij, een paar potten of een gave bos bloemen op dat kastje. Het licht zorgt ervoor dat de kleuren er vanaf spatten! Wat wil een mens nu nog meer? Kleur in je leven geeft zoveel plezier! Als licht daar aan bij kan dragen is je leven toch helemaal compleet?
Dus mooie industriële wandlampen voor meer plezier in je leven en moderne inrichting. Daar wordt een mens gelukkig van!

Voor meer info : klikt u hier