Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Kunstgras

Kunstgras

Als u het beu bent om in de zomer vrijwel elke week het gras te moeten maaien in uw achtertuin, dan hebben wij de oplossing voor u. Niet alleen hoeft u nooit meer te grasmaaien, u beschikt dan ook nog eens over een groen grasmat dat het hele jaar door groen blijft. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets gebeurt in de herfst en de winter waardoor u in het voorjaar opnieuw moet gaan zaaien. Ook hoeft u niet bang te maken dat mollen er doorheen breken of dat de hond onzorgvuldig met de grasmat omgaat. We hebben het over kunstgras. Dat betekent niet dat het ontworpen is door een kunstenaar, hoewel de mensen die achter deze uitvinding zitten er veel werk aan hebben gehad. Dat mag zeker niet vergeten worden. Dankzij de uitvinding van het kunstgras komen al uw wensen omtrent een prachtige grasmat uit, en daarmee kunt u uw buren zeker jaloers maken. Straks staat u in het middelpunt van de aandacht tijdens de jaarlijkse feesten in uw straat of dorp want iedereen wil graag op uw kunstgras komen feesten en barbecueën. De meeste mensen hebben geen kunstgras dus ze hebben vast liever niet dat men hun grasmat komt verknallen. Met uw kunstgras staat u sterk en loopt u geen enkel risico op een kapot veld na afloop. Niet alleen voor feesten is het uitermate geschikt, u kunt de kleur zodanig afstemmen op de beplanting in uw tuin zodat het kunstgras haarfijn aansluit op de overige flora. Geen onkruid en mos meer, maar slechts mooie graspollen, dat is toch wat iedere tuinliefhebber zou willen? De zomer beloofd een warme zomer te worden, dat blijkt al wel uit de temperaturen in de lente. Dan is het lekker om op uw gras te kunnen liggen in de zon of in de schaduw. U hoeft dan in ieder geval niet met de maaier in de weer en dat zal u vele zweetdruppels besparen.

Koop uw kunstgras bij Vario

Vario-kunstgras.nl is een handige website voor iedereen die geïnteresseerd is in kunstgras. Misschien bent u een zakenman en hebt u een sportclub, dan is kunstgras veel voordeliger. U hebt namelijk een stuk minder onderhoud omdat het niet meer gemaaid hoeft te worden. Ook is er geen mest en water meer nodig om het gras gezond te houden. U hoeft het enkel af en toe met zand af te dekken en dat is alles qua onderhoud. Dit gras slijt trouwens ook nauwelijks dus u kunt hier echt jaren mee vooruit! Afhankelijk van de sport zijn er verschillende lengtes van het kunstgras. Dat moet ook wel, want op een kunstgrasveld met hoog gras kunt u niet hockeyen. De bal zal telkens weer blijven steken en dat zorgt alleen maar tot irritaties. Daarom vind u op deze site diverse soorten kunstgras, geheel aangepast aan uw sport. Staat uw sport er niet tussen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij weten wel op welke kunstgrasveld uw sport het beste tot zijn recht komt. Het voorbeeld van hockey is er slechts een van velen. Voetbal moet bijvoorbeeld juist weer wel op lang gras gespeeld worden zodat slidings ingezet kunnen worden en men beter met de bal uit de voeten kan. Ook de keeper zal een zachte landing erg op prijs stellen, dat moge duidelijk zijn. Niet alleen is kunstgras uitermate geschikt voor amateursport en sport op hoog niveau, er zijn diverse doeleinden voor kunstgras.

  • Allereerst wordt dit soort gras veel gebruikt in buitensporten. Door de diverse types kunstgras is het mogelijk om voor elke sport iets bijpassends te vinden.
  • Ook voor particulieren staat een gazon van kunstgras prachtig.
  • Wilt u een speelweide maken voor uw kinderen, dan is kunstgras de oplossing. Kinderen ravotten immers veel en dat gaat vaak ten koste van de grasmat. Een mat van kunststof zorgt ervoor dat kinderen zonder problemen in de speelhoek kunnen spelen.
  • Ook voor landscaping is kunstgras de oplossing. U kunt prachtige stukken en velden bedekken met dit materiaal en u hebt er daarna eigenlijk nooit meer omkijken naar.

Vraag gerust een gratis offerte aan

De kennis en kunde van Vario is er voor iedereen. Zowel commerciële bedrijven, sportclubs als particulieren komen bij ons met al hun vragen over kunstgras. Wij hebben dan ook de expertise en het vakmanschap in huis en kunnen binnen een week een kunstgrasmat bij u komen leggen. Wilt u dit liever zelf doen? Dan bezorgen wij de rollen bij u thuis en dan kunt u direct aan de slag gaan met het leggen van het gras. Toch raden we het aan om dit door ons te laten doen, dan weet u zeker dat het goed komt en dat u er nadien vrijwel geen werk meer aan overhoud. En daar is het vooral om te doen. Die uren achter de grasmaaier zijn voorbij en u kunt dat ding net zo goed doorverkopen aan iemand die het nog met echt gras moet stellen. Een offerte aanvragen is bij ons altijd vrijblijvend. Pas nadat wij het kunstgras hebben komen leggen krijgt u de rekening. Als u dus niet tevreden bent, dan betaald u niet en nemen wij het kunstgras weer mee. Maar we verzekeren u dat dit eigenlijk nooit voorkomt. Mensen zijn meestal razend enthousiast. Kijkt u maar eens naar de vele reviews die klanten hebben achtergelaten op onze site. Als u nu direct iemand wilt spreken dan kunt u ons bellen op 0544-487163.

Voor meer info : klikt u hier