Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Led panelen voor kantoren

Ledlampenfabriek.nl is alweer twee jaar lang een betrouwbare partner op het gebied van duurzame verlichting. Hier kunt u zowel als particulier en bedrijf terecht om over te stappen op zuinige led verlichting. In dit artikel lichten we de mogelijkheden van het plaatsen van led panelen toe.

 

Toepassingen led panelen

Led panelen worden veelal in systeemplafonds gebruikt. Deze plafonds vind u vaak in kantoorgebouwen en bedrijfspanden. Ook ter vervanging van tl buizen zijn deze panelen geschikt. 

 

Voordelen van led panelen

Led kent natuurlijk vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Hierdoor is led de afgelopen jaren zeer populair geworden. Het belangrijkste voordeel is dat led verlichting een stuk zuiniger is. Met name bedrijven kunnen hierdoor enorm besparen op de energierekening. Daarnaast gaat led vaak tot wel tien keer langer mee waardoor u de komende jaren weinig onderhoud en kosten heeft aan uw verlichting. Led panelen zijn ook nog eens zeer eenvoudig te installeren. Een led paneel kunt u gewoon met de stekker in het stopcontact aansluiten. Heeft u zelf een brdijf= Dan kunt u ook nog een deel van de investering terug krijgen via de energie investerings aftrekpost van de belasting. Dit is een soort subsidie om over te stappen op duurzame bedrijfsmiddelen.

 

Stap nu over en vervang uw tl buizen en panelen voor zuinige led panelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Ledlampenfabriek.nl en ontdek hoe snel uw investering terug verdiend wordt.

Voor meer info : klikt u hier