Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Nieuw veilig rookkanaal

HGB-Trading lanceert medio Juli een nieuwe lijn rookkanalen op de Nederlandse markt onder de naam Warmfire® T600 Budgetline. De nieuwe lijn rookkanalen zijn van hoge kwaliteit het wezelijke verschil met de huidige lijn rookkanalen die gevoerd wordt onder de naam Warmfire® T600 premiumline is dat de unieke twistlock verbinding is weggelaten.

Modern systeem

De Warmfire® T600 Budgetline rookkanalen stapel je dus op elkaar om ze vervolgens met de gratis meegeleverde klemband vast te zetten.  De eerste indruk zou zijn dat we een oud systeem nieuw op de markt willen brengen maar dat is niet helemaal waar, het oude systeem is wel degelijk in een nieuw jasje gestoken. Vroeger bestond de isolatie uit steenwol voor dit systeem heeft Warmfire® T600 Budgetline gekozen voor een keramische isolatie. Deze isolatie wordt niet voor niets wel de isolatie van de 21e eeuw genoemd. Deze isolatie heeft sublieme eigenschappen tov. Steenwol een van de eigenschappen is dat het smeltpunt van de keramische isolatiedeken ronde de 1700 graden ligt tov 1000 graden bij steenwol.

Warmfire® T600 Budgetline rookkanalen overleven dus een schoorsteenbrand en kunnen na inspectie gewoon gebruikt blijven worden, dit tot in tegenstelling van rookkanalen met een isolatie van steenwol, het rookkanaal moet afgebroken en vervangen worden.

Concurrerende prijs

De prijsstelling van Warmfire® T600 Budgetline is zeer concurrerend  te noemen de meterkanalen met een diameter van 150 mm worden op de markt gezet voor € 49,99 dit is een ongekend lage prijs voor een rookkanaal die uitgevoerd is met rvs 316/304 met een wanddikte van 0,5 mm.

HGB-Trading hoopt met dit nieuwe rookkanaal de onderkant van de markt te bereiken waarbij de consument een veilig rookkanaal aan kan schaffen maar geen concessies hoeft te toen wat betreft de kwaliteit.

Voor meer info : klikt u hier