Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Rimfree toiletten van Keramag

Natuurlijk niet alleen die van Keramag maar een rimfree toilet – zonder spoelrand aan de bovenzijde waardoor de WC veel makkelijker schoon te houden is – beschikt over uitstekende hygiënische eigenschappen. Zodoende wordt het populaire sanitair programma voor het (gasten)toilet de Keramag iCon xs, nu uitgebreid met een spoelrandloos rimfree wandcloset. Sinds de lancering van drie jaar geleden, hebben de rimfree toiletten van Keramag een stevige positie veroverd op deze snelgroeiende markt. Niet in de laatste plaats omwille van hun uitstekende hygiënische eigenschappen en het gemak van het schoonmaken van de WC verdringen dit soort wandclosets niet alleen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, sport- en recreatiefaciliteiten, hotels en catering bedrijven, de reguliere modellen maar ook steeds meer in de eigen badkamers en toiletten winnen zij steeds meer terrein. Dat de rimfree toiletten, ook in de compacte uitgave, door de eliminatie van de spoelrand daadwerkelijk het reinigen vereenvoudigen en daardoor ook minder bacteriën bevatten wordt nu formeel bevestigd door het Hygiëne Instituut HYBETA, in samenwerking met de Hogeschool Münster, door een drie maanden durend onderzoek van een openbare toilet faciliteit. De resultaten van de microbiologische proeven bevestigen optimale reinigende werking zonder dat er microbiële groei plaatsvindt. Er is een specifieke aanbeveling voor gebruik in hygiënische bijzonder gevoelige gebieden zoals ziekenhuizen uitgesproken.

Keramag Renova Nr. 1 Comfort rimfree

De doorlopende uitbreiding van Keramag in het assortiment van Rimfree toiletten zorgt ook voor het toevoegen van een extra product dat speciaal is afgestemd op een barrièrevrije toegankelijkheid in met name ziekenhuizen en zorginstellingen. De spoelrandloze en barrièrevrije serie Renova Nr. 1 Comfort is nu in de 700mm uitvoering beschikbaar en biedt daarmee voor de zorgsector een perfect alternatief voor de meer traditionele wandclosets. Met op dit moment tien toiletten uit de negen badkamerseries biedt Keramag een grote verscheidenheid op de markt. Met de introductie van het eerder benoemde Rimfree iCon xs toilet is de cirkel nu gesloten en biedt het bedrijf voor ieder toilet een perfecte oplossing. Ook de portefeuille van het premium merk “Keramag Design” is uitgebreid met de spoelrandloze Xeno2 WC alsmede een Rimfree WC voor de complete sanitair serie MyDay. Hiermee is er in ieder prijssegment nu een dergelijk hygiënisch toilet beschikbaar in de webwinkel van Sani-bouw.

Toiletten met nieuwe normen voor optimale hygiëne.

Zonder spoelrand zijn er geen moeilijk te bereiken plaatsen meer en daarmee, bij regelmatig reinigen, ook geen verborgen opbouw van vuil meer. De innovatieve spoelingtechnologie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij een gepatenteerde spoelverdeler, die het water symmetrisch door het toilet heen loost, en daarmee een optimale waterspoeling garandeert. In 2012 werd de Icon serie van Keramag bekroond met de “Plus X Award” in de vier categorieën van innovatie, hoge kwaliteit, design en functionaliteit. Hiermee werd op indrukwekkende wijze objectief bevestigd dat met de spoelranloze toiletten van Keramag wordt voldaan aan de hoogste eisen. Een bijzonder hoogtepunt voor de toiletruimte in veeleisende privé badkamers is de combinatie van Rimfree wandcloset met het exclusieve voorbouwelement “Universal”. Deze buitengewone fraaie afdekking van het inbouwreservoir wordt opgevat als een onafhankelijke designstatement. Mede ook door zijn kwaliteitsuitstraling met een 8 mm dik glas glazen front met geïntegreerde bedieningstoetsen voor de meest ruimtebesparend stortbak en een nobel frame van geborsteld aluminium. De glazen pui van het element is verkrijgbaar in de kleuren “wit”, “zwart” en “taupe” en ander frame afwerkingen. Deze combineert een fascinerend design en superieure functionaliteit aan een adellijke blikvanger.

Voor meer info : klikt u hier

Gerelateerde artikelen

Houten jaloezie├źn

Jouw nieuwe naambord deze week nog thuis afgeleverd

5 tips om de sfeer in uw interieur te verhogen